Thursday, January 6, 2011

shut up and let me go.

Assalamualaikum dan Salam Senyum Semanis Honey. . .

mood hepyyy. semoga kita semua dirahmati olehNya. amin .okeylah. kali ni nak settlekan banyak tunggakkan yang tak bisa ku simpan lama-lama. nanti makin basi plak kan. so settle jelah malam ni. tetibe rasa nak lasaikan semua malam ni. (senyum ala-ala semanis madu di kedai pakmat).

AWARD PERTAMA . 


 award ni dah berkurun kot lamanya tersimpan elok dalam peti besi. nasib baik ada lagi. ingatkan dah hilang tadi. trimas pada pemberi award ni wahai empunya blog ridzwan. trimas sekali lagi ye. kalau korang ada masa, jom la jelajah blog beliau. maaf ye lambat selesaikan hutang ni. anyway, award tu pasal blog yang "cool". cool sangat ke Pelangi Chenta ni. rasa hot adalah. hekhek :)

trimas sekali lagi yeeew .

AWARD KE-DUA .


my darling syufa. thankx yee for your award tu. kawai jerpp award tu. thankx darling :) award ni pun dapat gak dari si pengetua trimas dear .

1) Do you like my blog ? 
ofcoz ! blog dear sangat cumeil. rasa nak curi jerk. tapi tak leh. uhuuu ^__^

2) What do you think about my blog ? 
perfect ! pink gitu. sangat suka. :)

3) What do you want to say to me ? 
trimas darling. i love yowww lahhh :)

4) Tag this to 3 friends and tell them in their shoutbox 
sesapa sudi amek. meh r grap cepat :)

AWARD KE-TIGA .
 

thankx ye cik manis kasi award nie haa. bertambah-tambah rezeki kali ni. ;) meh la jemput ke blog si manis ni.

AWARD KE-EMPAT .
 

maaf ye sebab lambat update pasal award kamu. sebab kekadang takde masa yang cukup untuk karang bab award niey haa. trimas jugak yee kasi award nie pada si fiqah. smile always.

AWARD KE-LIMA .
 

soalan pertama. ucapan anda ?
(tepuk tangan). hai kawan. terima kasih ye sudi berkunjung dan kasi award ni. nanti kasi lagi yew. ehek ehek. thanks pada si empunya yang sudi kasi award nie ye cik yana. award ni pun ada jugak diberi oleh si saiful   serta encik adib tak lupa jugak si etty . tq

soalan kedua. berikan empat ciri lelaki atau wanita idaman untuk dijadikan teman hidup ?
macam artis plak duk tanye macam tu kan. okeylah nak cakap sikit jerp. ofcoz nak yang beriman kan. yang boleh tolong tunjuk mana betul dan mana yang salah. pastu kena caring gitu. heeee =) sampai situ lah. tak nak duk explain panjang sampai empat point kan. ehee. kalau dah jodoh. tak kemana kan. amin .

soalan ketiga. pernah anda jumpa doa pendekat jodoh dan doa putus cinta ?
ermmm. takde lagi tu. ^__^ eheeee~

AWARD KE-ENAM .
 

pendapat&komen anda tentang blog pemberi award :
sangat mesra. thankx yeew tuan tanah. majulah blogger semua ke arah 2011 ! HAHA.

apakah hasrat blog anda pada tahun 2011?
hasrat yee. mahu lebih gigih mengupdate entry. tapi macam susah pun ada. sebab new semester. new life. sangat busy dengan kerenah-kerenah disebabkan melayan sang buku semua. :) semoga Pelangi Chenta boleh cecah sampai 1k lah untuk tahun baru nie. agak-agak korang boleh kewww . .

adakah hasrat blog anda pada tahun 2010 tercapai?
boleh tahan lahh. hasrat mahu solidkan header. akhirnya boleh tahan. takdelah sakit mata pandang header dulu. eheeeee ^___^

anda senyum ke sedih sekarang?
senyum manis laaaa :)

lama tak load page pemberi award?
tak lama punye. tetibe wifi laju semacam. trimas jadi wifi. ahaksx! *merepek jerkkk. .

anda adalah diri anda atau orang lain?
ape plak orang lain. saya adalah saya. okeyyyy ! nobody can change me :)

apakah yang anda impiakan pada saat ini?
makan makan bersama dengan my keluarga lahhh. kangen bangat !

pejam mata.. apa yang anda terlihat?
nampak HITAM. macam bontot kuali. wahaaaa =D

AWARD KE-TUJUH .
 

heyy cik wannie. thanks sesangat. comel auwww award tu ;)

AWARD KE-LAPAN .
 


thanks yeee comel. heeee ! coz sudi kasi award comel gitu. kelas gitu pakai spek hitam. =)

giles fenat settlekan sal award award nie sekalian. semoga mimpi indah malam ni. tak dapat nak jejak kan warna kat blog korang. esok ada kelas pagi. so faham faham larhh. eheee!

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

2nd award tuh sgttt comeelll kowtt!! huhu

Aboy93 said...

HEhe.. thanx ya amek my award! =)

::ienafazlyna:: said...

waaa...banyaknye award..kumpul ke?hehehe

aqeyLs said...

banyak ye...:D

Related Posts with Thumbnails