Saturday, January 22, 2011

mood terbang ke laut .

Assalamualaikum . . . .

tajuk entry kali ini berunsur kesedihan ala-ala drama korea plak kan. tak sah kalau drama korea takde part menitis airmata kan. sesapa penggemar drama korea mesti akan bazirkan airmata untuk part sedih tu kan. tak payah nak malu tuk mengaku la yewww .

|| otak serabut ||

duk merepeat lagu " Showdown " by The Black Eyes Peas. best sangat. memang Pelangi sangat obsesi dengan BEP tu. mereka sangat hot lah. bukan hot sebab mereka gelap la. tapi hot lah. hehee | bila Pelangi dah merasakan diri terasa moody ala-ala terbang ke laut, memang akan cari lagu-lagu peveret & repeat sampai encik speaker mungkin akan kata dah bosan duk ulang benda sama. (tapi itu takkan berlaku | sebab encik speaker takde mulut | damn !) .



kalau kita rindukan seseorang itu, agak-agak dia rindukan kita tak. . . ??

xoxo
kiss and big hug

18 comments:

contengwall said...

uum..xkot..tp ade yg windu same windu gak..like me n hun..mehun..yummy..ahaa..mud terbang ke laut?helo2...balik!!ehe

laskar rainbow said...

@contengwall : ermmmm..sedihnya kalau asyik merindui sorang2 kan..baik rindu pada yang kasih lagi bagus...mehun? lapar lahhhh! =) a'a terbang dibawa arus pantai sampai ke laut jauhnya tau tak....tak mau balik...nak stay kat laut..

laskar rainbow said...

@contengwall : ermmmm..sedihnya kalau asyik merindui sorang2 kan..baik rindu pada yang kasih lagi bagus...mehun? lapar lahhhh! =) a'a terbang dibawa arus pantai sampai ke laut jauhnya tau tak....tak mau balik...nak stay kat laut..

sang kelembai said...

entah la.
rase2nyer..??

~WaNniE~ said...

may be dye pun rindu jugak kot kat pelangi...

:)wahai laut, pulangkan mood pelangi yang seindah pelangi..

laskar rainbow said...

@sang kelembai : tak reti nak agak2 nie....

laskar rainbow said...

@wannie : maybe kot sayangku...

takpelah..lupakan benda yang kusutkan kepala nie haaaa=))

thanks dear kasi pelangi semangat!

luvYOU said...

hitam and hot??
hahhaa...tergelak kejap bile bace psl BEP tuh..

well2..better awk miss dila jeh..insyaAllah dilla akn wendu awk blk ^_^

contengwall said...

nk jadi anak laut je..ngee..udah2..pelangi kene tabah kn..ingt pe azam tahun ni!n ramai yg support pelangi k...be strong!cayok2!hanjayok!

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

sy rindu cik pelangai. rindu kwn2 dtk

tapi cik pelangi rindu ke sy?
hehe

HaNa HoNeY said...

haha
xtahu la...
xpnah wat xperiment lagi

Deqna said...

hye tuan blog :) bw here ~

Deqna said...

hye tuan blog :) bw here ~

sissyira said...

salam

layan korea memang layan betul, rugi lau tak nanges :)

ziarah rakan yang saya follow :)

~WaNniE~ said...

kalau pelangi ada problem...
jgn segan2 nk share dgn wannie..
u count with me

:)

saya_arief said...

kenapa ramai orang layan korea.
hahah.
;D

RusdianaUsman said...

sy peminat cite korea tp selame sye tgok cite korea takde yg smpai mengalir airmata lgy. .hahaha!

::ienafazlyna:: said...

kalo nak tahu die rindukan kite ke tak, cube tanye die..hehehee

Related Posts with Thumbnails