Tuesday, January 4, 2011

please lah. tahun baru takkan nak hujan airmata lagi.

Assalamualaikum dan Salam Senyum. . .




p e a c e !!

entry kedua untuk tahun baru. ya beda beduww. . . alhamdulillah masih lagi bernafas sehingga detik ini. dengan kekuasaanNya masih lagi dapat melihat dan merasai kehidupan di dunia. syukur padaNya. . .

tetibe plak entry berunsur kurang gembira plak malam ni. aiyowwww ! takkan baru 4 hari masuk tahun baru dah jadi sedih please lahhhh ! adusssss! tak mahu mengalirkan hujan airmata malam ni. tu azam baru tahun ni. nak jadi gagah perkasa seperti powerfull girl. okey tak agak-agak korang ?? (mereka comey sangat). . .

memang mudah berkata-kata right. nak buat something tu susah. bak kata orang kan buat tak serupa bikin kan. haaa macam tuelah maksud aku. tapi dengan adanya usaha dan kekuatan dalam diri insyaAllah apa yang kita inginkan akan terjadi. amin. . .

airmata tak bermakna kalah kan. tu bukti menahan diri daripada anasir-anasir yang tak sepatutnya. mungkin dengan airmata boleh buat kita sentiasa terbayang kenangan manis .

stop !!!!! dah tak nak buat perasaan sebak la. membazir airmata pada yang tak perlu kan. walau hati penuh sayu dan rindu kan. rasa nak duduk atas bukit pastu memekik kuat-kuat sampai sakit tekak ni haaaa. pekik yang rindu dia. boleh kahhhh. mungkin dalam mimpi nanti lahh. salahkah merindui sesama manusia. tu perasaan sangat suci murni kan. boleh tak nak bagitau yang aku rindu sesangat. rindu berdouble double lahhhhh. buat muka tak malu plak dahhh .

sampai sini sudah karya dari karyawan yang asyik merepek meraban nie. stay tune. take care. babai .


xoxo
kiss and big hug

14 comments:

Nadia arRumaisha said...

nadia pun same....tahun ni mau jadi seorang yang lebih kuat...ameen... be strong dear... will pray for u...

Cik Tqah said...

cool babeh..just hepi even got prob key..remember i will be always with u :)

rj Etika said...

hepiniuyer everibadi. :)
2011 tahun gembira. yeayy!

mabk.abubakar said...

Bahana ditinggal kekasih..

mira_nas said...

sometimes air mata bantu kita lepaskan stess walaupun masalah tak selesai.. xpe ada air mata pun

bukan photographer said...

tak salah pon kalau nak tumpahkan air mata kalau tu boleh redakan perasaan..dari pendam dlm ati sampai menjadi nanah dan barah..memang semulajadi wanita tumpahkan air mata untuk lepaskan perasaan

::ienafazlyna:: said...

me too... 2010 banyak drama airmata

laskar rainbow said...

@nadia arRumaisha : okey dear...semoga berjaya..;) semoga tahun baru memberi bermilion2 kenangan terindah =)

laskar rainbow said...

@cik tqah : wokeyyy sayang..thanks sesangat bagi pelangi semangat kentar ;)

love u lahhhhhh!

laskar rainbow said...

@rj etika : epy new year;)

laskar rainbow said...

@mabk.abubakar : yekeeee....

laskar rainbow said...

@mira_nas : tuela..kekadang airmata akan membentuk kita lebih cekal..;)

thankx dear ^__^

laskar rainbow said...

@bukan photographer : ermm..tuela daripada muncul sifat dendam..baek luahkan dari airmatakan...

laskar rainbow said...

@ienafazlyna : semoga kita semua lebih gumbira di tahun baru..amin


=)

Related Posts with Thumbnails