Wednesday, May 5, 2010

"ke pantai kita berseronok & bermandi manda ! ayuhhhhh!!"



assalamualaikum & selamat petang semua !

arini. rilex time! class pagi tadi jer. hehe best.best! post kali ni aku nak lakarkan kisah pasal story kelmarin. kita orang bersuka ria di pantai. best sangat-sangat. rasa cam happy je. aku akan rindukan time-time macam tu bila dah duduk berjauhan. itulah memory yang paling berharga. sayang korang sangat-sangat. kami ber-empat. (laskarpelangi, yaya, aina, norly). aku pun basah kuyup dibuatnya. seksis. hahahahaha ;D location kita orang dekat pantai teluk bidara, dungun terengganu. pemandangan yang cukup menyamankan jiwa. angin sepoi-sepoi bahasa. wah! bersastera la pulak. toink-toink. jom layan pic-pic kat bawah. yang sempat kita orang abadikan bersama emmmuaaaahhhh !! jom! semua sudah bersemangat nak mandi manda

apa tunjuk-tunjuk nie aina? chanteq bangat ka si pantai. hehe

seronoknya bersama



persahabatan itu indah jika keikhlasan terukir
bestfriendsforever

bff ~



wednesday05may2010
4.25pm


xoxo
kiss and big hug:)

No comments:

Related Posts with Thumbnails