Friday, May 21, 2010

abadikan ia sebagai kenangan

firstly aku nak story mory sal hepy mode. hehehe. horeyyyyyyyyyyyy! berjaya tamatkan minggu yang memenatkan kepala otakku. fuhhhhhhhhhhhhhhh!!! 4 paper dalam seminggu. cabaran yang menakjubkan. kan kan. HAHA byebye 4modul~ hanya tinggal 1paper lagi. tak sabar nak end kan ia. insyaAllah berjaya. amin. dah banyak hari aku tak update kan. sorry la. tak de mood dua tiga hari ni. tak tahu kenapa. malam ni baru rasa rindu rinduan kat pelangi chenta ni. tu yang sempat menconteng skit kat sini. hekhek. anyway. baru jerk balik dari mesramall. heee~ ;] mungkin kali terakhir kot buat masa ni. tak lama lagi. pergi meninggalkan dungun yang indah dengan 1001 kenangan manis & pahit. i will miss my sweet memory here. a lot ! :)

21may2010friday
xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails