Thursday, May 6, 2010

bersantai & menghirup udara pantai lagi...


moshi-moshi semua !

hekhek ! entry kali ini pun pasal bersantai kat pantai lagi. hekhek tak bosan budak-budak ni bermandi-manda, jadi kelmarin kita orang pergi lagi. berbekalkan vanilla coke dengan goreng pisang & keropok goreng. hik3 merindui saat-saat itu. riang gilew! bestnya kalau boleh sentiasa bersama. macam takde masalah jer dalam life. happy jer. semoga persahabatan kami sentiasa dirahmati dan hingga ke akhir hayat. insyaAllah. thanks to be my friend. luv u all. emuaah! :)
hari kami tak sah kalau tak capture pic bila bersantai . klik. klik !



*
*
*
anyway, malam semalam kita orang pun ada kena pergi poly. ada raptai untuk akj (anugerah ketua jabatan). dah la dapat tahu yang akj untuk semua jabatan. majlis akj perdana. fulamak! cam makin bosan plak kan. hehe dah la pergi raptai pun awal. hahahaha last-last start raptai dalam pukul 9 kot. haha memang sorang-sorang muka dah bosan tunggu lama sangat. hekhek akhirnya kita orang keluar awal. haha


ni nak cerita pasal pantai lagi. hehe best giler lah time tu. dengan aku ni lemas. hahahaha lawak rasanya. semata-mata nak selamatkan handset. aku jadi lemas. sampai aku dah nak demam dah rasa ni. malam ni kena mam ubat. adusss! ni pun dah selsema. tak sukanya selsema. mesti malam ni tidur tak lena. huwaaaaa... harap-harap esok sudah baik. amin :)

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails