Saturday, May 22, 2010

pagi yang gelap kini sudah hujan

hari ni. cuaca mendung mendung manje katakan. sekarang dah hujan, membasahi bumi dungun. ke sebab aku layan lagu band HUJAN pagi tadi. bangun jerk tidur terus layan lagu ahmoi chantek. hujan membuatkan nyaman rasanya. tapi membuatkan mood malas untuk mengadap si buku. tapi rajin mengadap si muka buku. ahaaaa ;) hujan yang rintik rintik. best nie kalau tidur. lalalaa. perut kenyang. hati senang. cuaca mengizinkan. jadi. macam nak ketiduran jer. hehe malam ni ada dinner dengan dak-dak class DTK6-S1. kat Rumbia, Paka. dan tak lupa bersama PA kita orang, En. Isamuddin. macam malas jerk nak attend majlis tu. sebab rasa. huh! malas nak story kat sini. tak dew guna lau story story. buang masa. HAHA (gelak evil) adoiya. tak study lagi. jawapan dalam kertas final pun tak cari cari lagi. kenapalah jadi malas camni. jangan lah malas malas. nak abis belajar dah pun laskarpelangi. hadiah untuk dinner ni pun tak terbalut lagi. siapakah yang akan dapat hadiah dariku ni, yang tak seberapa. hehee =) pic kat bawah tu. antara editing aku yg mode m a l a s. sebagai gambar untuk hadiahku nanti. hekhek...
22may2010saturday

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails