Thursday, May 27, 2010

first day - loc : home sweet home

assalamualaikum
wachaaaaaaaaaaaaaaaa!! yeahhhhh <lepas geram.. haha> alhamdulillah selamat sampai rumah. sampai dengan selamat sekali. hari ni baru rasa nak update si blog ni. kelmarin tak larat. sorry sayang ek. now, im free without study. jadi leh alwayz with u. oke. sayang blog! hee~ fulamak. kelmarin balik kb dari dungun kan, dengan barang penuh kereta. kecian tengok dbk. semua sudut ada jerk barang. tak de port yang tak de barang. full beb! sekali sekala, kan kan. bawak kereta pun memang macam bawak "gajah" jerk. berat semacam. dengan bagasi, meja, almari buku, campur barang lain lah. tapi yang buat aku cam sedih sikit sebab tak sempat nak peluk cium budak budak ni. adoiya. nak nangis jerk rasa. nak buat cam mana kan dah tak sempat. i gonna miss u all. miss all of memory that we create as friends. i love u all. dah lar malam tu, aku tidur alone :] hu~ selasa 25may2010. aku pergi kuantan. bersama firdaus. thanks a lot auw. akhirnya. dapat gak ketemu sama handset ku~ oh my darling, i miss u. emuaaaaah! hehe (sebab dah lama berpisah). tu pun dah last pergi kuantan buat masa ni. hehe kita orang pergi ecm. tengok robin hood. pastu lepak kat TC kejab. amik angin kejab.thanks kepada tuan spek nie. hekhek [betty pelangi]



first day kat rumah. lepak jerk rumah. malas nak keluar. baju dalam bagasi tak kemas lagi weiii~ cam mana nak keluar. tadi sempat kemas barang kecik jer. siap letak comei comei barang dalam almari buku. hehe thanks to my bro coz tolong pasang. bwekkk~ tapi tadi keluar jugak kejab. teman mama g pasar. nak out sat. mandi time =)

thursday27may2010

xoxo
kiss and big hug

2 comments:

oh etty~ said...

byebye Dungun :) heheh

laskar rainbow said...

ngee~ hikhik...nnty rindukan memory kt sane..;)

Related Posts with Thumbnails