Wednesday, December 28, 2011

Terima Kasih, Kasih Sayang


Assalamualaikum ....

Semoga semuanya sihat walafiat. Macam-macam berlaku sekarang, dengan ombak rindu dekat Dungun sana. Habis jalan raya hancur dengan ombak yang serius menakutkan. Tu memang port Pelangi zaman tahun lalu. Pelangi kan dulu study kat sana selama 3 tahun. Memang port melepak bila dah rasa tension ngadap assignment, port nak menjerit hilangkan stress bila final exam nak muncul. Rindunya kenangan bersama gadis tersayang tu semua.


Tak sangka semua tu berlaku dalam sekelip mata. Sememangnya dunia ni dah semakin tua. Semoga kita semua sentiasa diberi petunjuk olehNya dan dijauhi daripada melakukan laranganNya. 


Okeylah, memandang lagi beberapa hari lagi nak masuk tahun baru. Maka, dapatlah hadiah tahun baru ku iaitu 6 paper yang kena bertarung minda dalam dewan yang sejuk membuatkan otak jadi beku seketika. 



"Rilek la, final exam tahun depan kot !!"..



HAHA. Tahun depan la sangat kan. Lagi beberapa kerat lagi tahun 2011 nak berlabuh ni. Ishhhhh! Malasnya nak study. Bila part Facebook, rajin pulak. Please lah malas, sila keluar dari badan ni. Biar rajin plak ganti tempat malas tu. Okey. Hukkk Hukkk Hukkkk...




Meh nak share jadual exam. Fuh Fuh Fuhhhhh.. Cuak weh ^_______^

4 Jan 2012 - Metodologi Kejuruteraan Perisian
9 Jan 2012 - Kawalan Proses Berstatistik
11 Jan 2012 - Pengaturcaraan Berorientasikan Objek
12 Jan 2012 - Analisis dan Rekabentuk Sistem
16 Jan 2012 - Asas Teknik Rekabentuk Berkomputer
18 Jan 2012 - Academic Communication 1


Fuh. Semua subjek nampak tahap high level jer ni. Moga dapat jawab dengan tenang. Study tak lagi, nak jawab dengan tenang konon. Hik3 ^__^


Besday dah lama lepas. Baru dapat hadiah. Heee ^__^


Chaiyok Chaiyok untuk diri sendiri dan untuk awak awak yang akan menghadapi final exam. Lepas final nanti baru nak balas segala jejak kat shoutbox. Thanks kalian. Tahun baru rasa nak tukar header baru lah. Tunggu lepas final okey Pelangi !! Eishhhh ^^



xoxo
kiss and big hug

23 comments:

TiraPengemis said...

final exam saya pon tahun dpn....hahaa

selamat berjuang =D

♛ Azie Azra ♛ said...

tetibe jeles tgk adiah tu n gudluck nanti yea =P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow ada OOP.. goodluck :D

si ngokngek said...

aza aza fighting sis~~
goodluck~~minyak wangi tue tak rasa nk sembur kt kitaorang sama ka..hee

Innanie | Ariffin said...

siyesly kita baru plan nak beli flora gucci tu! peh!!!

Teenager Housemaid said...

wah..bestnye dapat perffume tuh..:))

goodluck for ur final!!

budak kecik said...

gud luck awok!!

*jadual exam kita mcm lbh kurang je :)

bukan photographer said...

bila manusia ikut nafsu, memang rosak la bumi..
BTW, wish you the best with your exam..

MZ said...

waalaikumussalam. gud luck >.<

Saddila said...

huarghh subjek dia . Good luck kak . try your best :)

insyaallah dila doakan yang terbaik untuk kakak (^_^)

L.e.e.z.a said...

wow! final dah dekat sgt tu dik uii~ study! study jgn blog jeee =p gud luck taw, buat betul2 =) btw gambar cantik lah! like!

kyoshi_sousuke said...

good luck mode!! cik rainbow..hehehe

aTy _faRed~ said...

gud luck dear..tak suker exam...huhu..;p

Apik Pehe said...

haaa..relax la relax..tahun depan tu dah esok lusa..hahhaha

merahitujambu said...

good luck dear...sibuk sgt eh...ombak rindu di astro first pulak

najihah sahami said...

ala..wanie kan budak pandaiii..hehe..gudluck ye wanie!!!

Ahmad Syuxer said...

exam pun nama pelik2..hehe..hope wanie berjaya conquer exam2 tuh..insyaAllah..

AMMAR YASIR said...

Good luck for your exam

Syazana Nazri said...

selamat berjuand awakkk! samalah dgn syazzz. exam tahun depann!

Selendang Merah said...

gud luck kak pelangi..:)

erin moshimoshi said...

wangi x perfume tue ??

dear u nak married jgak ke

Hanis MY said...

ganbare! weewit i loikee hadiah tu!

Namee Roslan said...

saya doakan kamu terus maju ya ! eh perfume tu macam boleh share je. hehehe

Related Posts with Thumbnails