Thursday, December 22, 2011

Selamat Jalan Romeo


Assalamualaikum ...

Senyum sokmo.. Dekat 4 hari entry tak ber-update. Macam rasa lama plak, sebenarnya baru 4 hari. Minggu ni paling busy dalam sem ni. Biasalah kan, minggu terakhir sebelum berperang dalam dewan. Alhamdulillah berakhir juga minggu ni dengan sempurna. Minggu ni pun 4 subjek yang kena bentang projek. Mau tak penat, kena settlekan report bagi setiap yang di-presentkan. Sapa suruh buat last minute.


Hari ni pun, kelas terakhir buat sem ni. Cepatnya masa berlalu, rupanya dah berakhir juga tahun 2 semester satu. Masih tinggal 3 sem untuk lakarkan kehidupan di UKM. Satu sem untuk latihan industri dan 2 sem untuk sesi kuliah. 


Bila difikirkan masa yang dah berlalu, rasa macam nak jadi mahasiswi UKM lagi. Takut nak menerjah kehidupan di alam pekerjaan. Tu semua tak sama yang kita imagine-kan. Serius sangat susah nak memahami dan melaluinya kan.


"Kaki ku berbelang pelangi"
Dekat setahun kot tak basuh kasut ni. Kotor baru nampak classickan? Hee



Bila dah kerja, nak sambung belajar plak. Bila tengah belajar, nak cepat-cepat kerja plak. Memang tu lah sering kali dibelenggu dalam kepala otak kita kan? Hehe ^__^


Minggu depan dah study week. Duk dengar ramai yang nak balik rumah. Untunglah kan rumah dekat. Kesian kita ni, rumah jauh. Takpelah, balik lepas final nanti. Walaupun hati sebak rindu keluarga tersayang dan terindu yang jauh dimata, dekat dihati. Emmmuahhhh ^^..


Hari ni genap 22 tahun 1 bulan. Orang lain nak cukup 23 tahun dah. Kita ni baru masuk zon 22 tahun, macam ni lah. Hik Hik Hik :)

Dalam dewan kuliah. Dah bosan memang cam gini. Spesis suka amik gambar kasut.HAHA


Budak - budak degree sekarang semua ni mesti bertarung hari-hari dengan habiskan sesi presentation dan submit report kan. Awal tahun nanti semua nak final dah. Good luck semua. Chaiyok Chaiyok ^^


Nak terjah semua yang tinggal warna kat shoutbox dan komen. Terima kasih atas kunjungan saudara & saudari sekalian. Dah 3042, cepatnya alahai. Terima kasih sekali lagi. Jaga diri. TAHNIAH pada adik-adik yang dapat result PMR yang cemerlang. Tak lupa jua pada hero bongsu kakak, I proud of you. I miss u. ^^



xoxo
kiss and big hug

17 comments:

Nalisa Syahira said...

time sekolah sibuk tanya bila nak habis sekolah , bila dah habis , bosan , rasa mcm nak pergi sekolah balik , aih . haha .

budak penjara said...

comel gambar..mu pakai nikon er?? stokin tu cute..wrno pink..haha..puwe behi mena pink

illi said...

all the best for ur final! :)

diana said...

bersihnya kasut dia..:P

Fiza said...

byk classic la kasut tu... mane nk cri? hehe

Ahmad Syuxer said...

emm biasala dunia seorang pelajar kan, mesti pecah otak nak perah idea wat assignment dan present..bab presentla paling sakit..kadang2 ada yang reti wat assignment tapi tak reti nak present..

kalau dah graduate, cepat2la cari kerja..takpun nanti kat pratikal tuh, awk pratikal sungguh2, kot2 nanti bos besar ambik awk kerja kat sana..

apapun all the best dalam dewan..janji jangan selamba tido dalm tuh hhehe

nasha sanza said...

cayok2 ye dear!

aReLaN said...

jauh beza zaman keje n blaja.rndu zaman student dlu.mudanya br 22.kte ni nk 25 dh pn.hohoh

kura said...

dah nk habis dah? best :0

zatiey said...

yer lah kan..time belajar rse mcm malas je nk belajar.. tp ble dh nk hbis stdy.. mcm tkot pulak nk hdapi dunia luar..huhu

Nur Aischa said...

wahh study kat ukm ya?? akak ni mesti pandai kan ;) eh cantik kasut tu, sama la kdg jarang oh nak basuh. baru oldschool kan? haha

Juliet_iRa~" said...

hee..biasalah tu..nt da kerja nk smbg belajar blk..:)

bila final?gud luck k!

Paris Lipton said...

cecayok!!! XD

H.J said...

selamat exam wei..haha

FarHANa aZwA said...

amboi..smpai staun xcuci hihi

KizZ said...

Eh banyaknya gambar kasut..hihi

Selendang Merah said...

nanti bila dh abis belajar mesti rindu dekat kawan2...Sm nie dh sem last...lagi 6 bulan dh abis..lepas nie akan pulang ke kampung halaman..

Related Posts with Thumbnails