Saturday, December 31, 2011

Bye Bye 2011


Assalamualaikum .. ^__^

Curi masa walau seciput nak up entry terakhir untuk tahun 2011. Semestinya setiap tahun ada masam manis. Semua tu perasa kepada kehidupan di dunia yang sementara ni. Dalam otak, duk membilang hari weh nak exam. Tapi ...


Kenapa MALAS still melekat dalam jiwa ragaku. Nak halau pun payah. Baca doa selalu sebelum baca nota. Tuptup, 30 minit study. Jari plak duk tekan mouse. Sengal.


Buka sana sini. Macam dunia takde final gamaknya. Bajet cool sangat. Jangan nanti menangis di siang hari. Nak rajin, nak rajin, rajin, sila lah seru saya. Nak saya rajin. Ek ek ek ^^


Ni nak study subjek Open GL dulu lah, sebab tu part mengira-gira. Kira vector, matric dan macam-macam lagi. Nak rajin. Wuhuuuu ..


Sampaikan terpaksa buat jadual pinkpink dan dijadikan wallpaper kat desktop. Nak kasi ingat kat diri yang bakal menghadapi exam. Bukan masanya nak goyang kaki sambil gulung rambut , lepas tu layan Ombak Rindu dulu se-round


Tu tak nak download movie lagi. Kalau tak jadi camtu. Nak tengok time makan. Boleh plak sambung tengok sampai habis walau nasi goreng dah habis. Ngekkkkkssss ^____^

Ucapan untuk manusia yang akan berperang dengan exam.
Good luck !


Hai 2012. Moga tahun baru ni mendapat aura baru. Aura semakin dewasa dan matang. 2012 juga bakal praktikal. Oh yeah. Dah tak lama lagi nak habis study. Setahun setengah lagi. Insya-Allah :)


2011. Banyak suka duka gembira senyum pilu. Alhamdulillah diberi nikmat bernafas lagi sampai ke akhir tahun 2011. Bersyukur ('',)


Terkesima tak dapat pergi event yang Ustaz Azhar Idrus datang Shah Alam malam ni sempena tahun baru. Takde rezeki. Insya-Allah lain kali lah. *sedapkan hati.  -.-


p/s : Jom layan jiwa dengar lagu "Look what you've done" by JET. Love you sayang.



xoxo
kiss and big hug


17 comments:

.eypgonzales. said...

LOVE U MORE sys ..!!! hik3 .. gudluck ..!! berjuang d tahun baru .. FIGHTING ! :)

Saddila said...

good luck exam kak . ehh dila ada bagi wish dekat blog dila . baca laa .

SELAMAT TAHUN BARU JUGAK :)))

El-Janna said...

wah gud luck semua^^

Pamie said...

good luck pelangi :)

shera haifa said...

gud luck exam..

Pearl Jangmi said...

good luck =] btw HNY 2012 !!

Gua said...

good luck exam dear :)

Miz Novexx said...

good luck ye dear, ohhh Accom last ek???
btw rasanya penyakit malas tu semua orang ada... huhu
kan best kalau ada hormon rajin, boleh inject bila nak, hahah :D

shida'R said...

gudLuck dear ^_^

Ct Aja said...

good luck......

H.J said...

nak aura matang skit..haha

Namee Roslan said...

semoga kita semua lebih berjaya 2012 ini :D hehe, azam 2012 nak belajar masak. ewah. hehe

diana said...

semoga berjaya ye..belajar rajin2..:)

AMMAR YASIR said...

Good luck

alexa yussida said...

all the best utk thn baru ye :)

anamizu kaito said...

study rerajen k :)





luv,
cik ana

budak penjara said...

gud luck ore kapong kito..wat molek exam..hehe

Related Posts with Thumbnails