Monday, January 2, 2012

Awak Yang Pertama ♥


Assalamualaikum ......


Siapa yang pertama? Entry ni la yang pertama untuk tahun 2012. Orang lain dah berbelas entry dalam masa 2 hari. Saya baru nak rasmi entry pertama kan. Biasalah, masa mencemburui diriku. Chewah!


Sempat tu curi masa up entry kejab. Bosan yang amat mengadap nota subjek Software Engineering. Semua FAKTA. Bukan AUTA, tapi FAKTA. Yes, subjek ni proses untuk bina software. Dari specification, design & implementation, validation & testing and evolution.


Setiap proses tu ada anak-anak dia lagi. Memang dah serabut dah banyak sangat proses. Nak ingat segala proses. Kecut urat kejab. Ni baru ngadap topic 7, under design concept. ^^


Ok. Stop it....


Anyway, nak wish Selamat Tahun Baru makhluk alam maya. Terima kasih sudi jejak kasih kat sini. Ada masa datang lagi. Pada yang wish good luck tu, terima kasih awak dan awak. ^__^


Semoga tahun baru ni lebih bermakna dari tahun sebelumnya. Tahun baru dah muncul, umur pun dah makin menambah. Syukurilah kita semua masih bernafas di bumi yang sementara ini. Makin bertambahnya umur, makin banyak dosa kita. Memang setiap manusia ada dosa, tapi cuba untuk perbaiki mana part buruk tu jadi part yang baik, dari yang dah baik kepada yang lebih lebih baik. Insya-Allah dipermudahkan segalanya :)


Okey fineeee.. Sampai sini dulu celoteh Pelangi. Nak story panjang, lepas final exam ek. Bagi yang nak kahwin tahun 2012 ni, semoga bahagia. Nak tahun ni ceria ceria selalu, seceria pelangi di awan biru. Tak nak nangis nangis dah. Tahun ni kan dah 23 tahun. Dah boleh kahwin kan ? Ngeee^^




Jaga diri. Jaga tingkah laku. Rindu nak terjah blog korang. Sekarang masa untuk terjah nota dulu. Rilex okey. Senyum sokmo ^___^



xoxo
kiss and big hug

12 comments:

.eypgonzales. said...

selamat tahun baru ..!! semoga tahun niey lebih indah dgn warne2 pelangi yer .. :)))

merahitujambu said...

dh boleh kawin harap maklum.ekekeke

budak kecik said...

selamat tahun baru kak pelangi~

dan semoga kita semua berjaya menempuhi final exam dengan jiwa yang tenang. amin

aReLaN said...

selamat tahun baru.yeay!!!nk kwen tahun ni!!!hahah..ntah dpt ke tak la.mga tahun ni lebih bermakna dan penuh barakah

~azillakhalison~ said...

fuhh kalerfull..hehe..have a nice year yer dear

Anak Wak Mail said...

selamat tahun baru pelangi..

kalau nak kawen tahun ni jangan lupa jemput..;P

J.Syazwana said...

selamat tahun baru.
tahun ni saya 24.
ciss tue setahun.
ekekeke

J.Syazwana said...

selamat tahun baru.
tahun ni saya 24.
ciss tue setahun.
ekekeke

acheeqa farhana said...

selamat tahun baru..smoga ap yg dicita2 kan, tercapai ye :)

Mr Iqbal Abdullah said...

ツDatang Blogwalking dan ♛MrIx♂ pun mengomen : Selamat tahun baru gak untuk blogger sini...

Review Kopitiam Cina Muslim
Dakwah Versi K-Pop

syakey said...

slamat tahun baru okeyy!
jgn malas2 ngadap nota :D

Ahmad Syuxer said...

selamat tahun baru..study smart..memang sakit kepala dok hafal2..ni lebih hardcore dari subjek sejarah hehee..dahla dalam english hehe

Related Posts with Thumbnails