Friday, June 11, 2010

tag from si etty :)

1. Adakan anda rasa anda hot ??
hot? oh no! tak pun. saya cool. hahaha

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang ??
3. Cerita pasal gambar ini ??
ahaa.. aku sekunk ni ngah *gilekan dengan drama korea "Dalja's Spring". Ni di antara babak yang cute miut. so sweet! waduhhh! comel gile time nie. time laki tu kena kejar ngan laki laki yang diupah oleh atuk dia..hehehe

4. Kali terakhir makan pizza ??
bila eakkk.. aduh! aku nie lupe skit. aku rasa masa kat dungun. ngan bff. rindunye kat dy owang. sebab family aku lbh suke makan kfc. hee

5. Lagu terakhir yang anda dengar ??
pitbull - hotel room service

6. Ape yang anda buat selain selesaikan tag ni ??
ngah mengadap si mukabuku "facebook".. hehe & layan lagu~~ kebosanan lah. dah tv sudah dikonker oleh si jejaka. musim bola menjelma kan...

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa ??
hurmm.. family panggil kakak. heee~ kawan skolah panggil ss. kawan laen & kawan poly panggil wanie. heee~ ada gak yang suke panggil pelangi..

8. Tag lagi 5 orang yang nak kena tag ??
norly bff ku sayang. hee
yaya tomei
fyka cayang
adeq alia qistina
cik zulex

9. Siapa orang no. 1 dengan anda ??
si norly! wek~ kawan baek. bff~ rindu ngat kat dia. kenal kat poly, dia nie sklas ngan aku time bljr kat poly..

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5 ??
cik zulex tu... cepat cepat ah kawen! nanti jempot ah time kawen. ngeee~

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
oh si fyka yea. kawan maya ku.. ngee. mestilah hubungan dengan si piduihnye. sweet couple..

12. Bagaimana dengan orang ke 2 ??
ermm. hehehe. ngan si bambang. ;) cepat2 kawen ye dak comei. rindu kamu !

13. Kata - kata cinta kepada orang no.4 ??
fulamak ! susahnya nak kasi kata kata cinta. oke lah. semoga brbhgia dengan si anif. korang berdua sweet couple. tak mau gado2 eak. heee~

14. Berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang di tag ??

gadis yg suka shopng! hee. but pndai berbelanja.. skunk pon tgh kerja. kerja rajen2 auw. nnty leh lanje starbuck. hehe. rindu kamu!

yaya comei. yg suke warna "kuning". suzuki swiss jadi idaman hati..

oh cik fyka eak. gadis dtk jugak. ngee. dah jd ex-psp dah. hehe. kawanku alam maya yang dah lama kenal tapi tak berkesempatan untuk berjmpe lagi. insyaallah..

si adeq aliaa. comei. sweet tengok kamu. bila boleh ketemu yeaa..

cik zulex. yang sweet jerk tgk kamu berdua dengan si tunang. hee~ romantik sunggoh..


xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails