Saturday, June 12, 2010

Bola Itu Bulat.Bulat Itu Bola. Makan Bola. Tidur Bola. Awek Bola. Mimpi Bola. Last-last Kawen Bola...

BOLA BOLA BOLA

semua mulut berbicara pasal tu kan..
kepada peminat bola. bermulalah masa untuk anda kurangkan waktu tidur anda, dengan menyaksikan perlawanan bola world cup...
tak heran la bil elektrik bulan ni meningkat naik. jangan bikin mak korang bising sudah..
bukan selalukan ngadap tv. memang tv time ni laku r kat kedai-kedai..hehehe
warung or kedai mamat pun penuh la time ni. jadi kedai kedai semua. pasang ASTRO..
untuk meramaikan pelanggan anda.. hehehe..
berderu deru bak lebah nanti. jangan terkejut..
minum air segelas jer, tapi duk situ. dekat 3 4 jam. ape susah. elektrik, tauke kedai bayar..
kan. hehehe... ;D
jadi. korang semua layan world cup kat kedai la senang. save duit mak bapak

oh bolaaa...
apa boleh buat. aku tak minat bola. kenapalah orang duk berebut satu bola. pelik dibuatnya. ramai je kan si girls minat bola. leh teman si pakwe mengadap bola. jadi kaki bola sama sama. ok what. kongsikan hobi yang sama..
bagi aku kan. bola entah la. tak berminat. ape lak komen korang pasal tu...
semoga anda semua mimpikan bola...zzzZZZZ
hehehehe...
minat minat jugak. subuh jangan tinggal...
dah tidur pukul berapa kan (paham-paham jewla)..
pastu subuh plak cam mane..
bagi yang kerja. bos pasti tau awat masuk kerja lambat..
tak payah nak create "alasan"..
haha.. adat musim bola..

x0x0
kiss & big hug

8 comments:

aMoR said...

huhuh.....jgn sampai kawin ngn bola nnti dpt world of record plk..nnti susah bila dh terkenal...heee

laskar rainbow said...

hehehehe...tuela.kalau kawen ngan bola. berapa la yew mas kawen.murah jew kot. save bajet.hahaha..dah la masuk rekod dunia...

kyo_9 said...

owh.. alangkah best nyer kalo mamak ada di mana2..
xde lah ak dok tgk bola keseorangan jer= -_-"

laskar rainbow said...

alahai...sedihnya...mana kwn2 bola kamu...? ngeee

shazika said...

kamu sokong team mana?


jgn segan ke laman sy yek
Pencuri seluar dalam sudah dicekup

laskar rainbow said...

sy xminat bola..hehehe..

oke;)

TeRRoRRiZZ said...

biase la...
fenomena 4 tahun sekalii....
bukan selalu

laskar rainbow said...

yewlakan..tp sabar jewla dengan si jejaka konker tv

Related Posts with Thumbnails