Saturday, June 5, 2010

contest lagi. hehehehe ;)

adoiya. duduk rumah jadi kebosanan. jadi aku ni asyik mengadap si belog. pagi pagi dah join contest. hehehe =D today, contest cik aleng indah.

ni dia. gambarku di Genting Highland. dah lah gambar paling latest kot. hehe ok tak pic nie? hehehe...

tulis entry simple kenapa korang rasa tempat itu indah :
aku rasa, tempat ni punyalah OK !! cayalahhhh! kasi 4 bintang :) Genting Highland ni dalam sejam kot dari KL. tempat dia punyalah menarik. udara yang nyaman. pemandangan pun chantek jerk. tak puas nak amek gambar. setiap penjuru tempat nak capture pic. hehe hepy lah ada tempat macam ni kat Malaysia. bangga jadi anak jati Malaysia. Malaysia terbaekkkkkk!

letak banner cik aleng indah dan link kan ke blog :
dah tampal pun. complete !


korang kalau jadi follower pun ok gak ( tiada paksaan )
dah jadi follower pun. hehehe =)

last sekali, letak URL blog korang untuk cik aleng senang untuk melawat
sudah letak pun. ngeee~

xoxo
kiss and big hug




2 comments:

aleng said...

ingatkn kt london td.hehehe..gud luck!

laskar rainbow said...

hehehe.. xla. kita kne round puas2 sluruh malaysia bru melancong luar negara..hehehe..thankx aleng :)

Related Posts with Thumbnails