Tuesday, November 22, 2011

Happy Birthday For Me




Assalamualaikum .... Moga semua dalam keadaan sihat sejahtera dan dilindungi olehNya. InsyaAllah.. Entry ni memang saja nak titipkan kasi tarikh 22.11.11 ada sedikit kisah suka duka. Kasi anak cucu cicik dan seterusnya boleh baca. Boleh baca kisah mama dia bila umur 22. Hahaha ..


Alhamdulillah. Hari ni Pelangi dah dikurniakan dalam kehidupan ni selama 22 tahun iaitu pada 22.11.11. Indah kan nomboh double double macam ni. 6767 pun double jugak. Tetiba plak 6767 terkena sekali..


Kek dari akak tersayang. Comel kan ?


Fuh.. Kemain penat nak balas satu satu wish kawan kawan dekat facebook. Terharu pun ada dengan segala apa yang kawan-kawan doakan. Hanya Allah je dapat balas jasa korang tu. Tak lupa juga pada rakan taulan yang rapat tak jemu send sms panjang-panjang duk wish happy birthday kat Pelangi. Terharu sungguh.


Yang paling terharu mama dan abah call sendiri. Both of them call me for wish. Terharu sampai rasa nak menitis airmata. Walau abah ada meeting kat Kuantan, masih tak lupakan hari lahir anak perempuan sorang dia ni. Terima kasih abah. Terima kasih mama. Terima kasih juga pada adik-adik hensem ku yang sudi wish. Doakan kakak cepat kawen tau. Hihi :)


Walau adik yang sedang busy mengadap buku untuk menghadapi SPM. Sanggup sms kat kakak dia, untuk wish happy birthday. Sangat-sangat terharu. Tiada yang lebih berharga selain cinta dan kasih sayang diantara ahli keluarga.


Sangatlah busy sekarang. Takde masa nak serbu shoutbox korang macam biasa. Sekadar usha entry macam tu jer yang termampu. Maaflah kalau tak balas jejak kasih korang. Ada masa free, memang akan dibalas. Harap bersabar ye kamu semua. Jaga diri. 23hb 11 plak hari jadi mak saudara saya. Eheee:)


Selamat Malam semua :)


xoxo
kiss and big hug

29 comments:

Saddila said...

happy birthday kak :))
semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu .
moga cepat kahwin jugakk :)

.eypgonzales. said...

wah~ untung la sume double2 kan .. :)

SELAMAT ARY TUE , gtai nieh ..!! asik berangan na kwen jew .. :P

ehem2 , 24 jgn wat2 lupe lak ... XD

Jo Qusary said...

hepi besday... 22, 22, 11, 11... spesel nombor tu

syakey said...

slamat hari jadi!!!

kek tu comel sangat!! ;)

Nurul Iman Rosman said...

owhh, birthday pelangi ye.

Happy Birthday Pelangi si semek comel lote. Moge cepat kawen (wish yg wajib disebut, hehe), ceria sokmo, rezeki bertambah melimpah ruah, mendapat kejayaan dunia dan akhirat.

and lastly Imah harap dapat berkawan dengan Pelangi sampai bile-bile, aminn.

Hidup Pelangi! *ttbe. hehe, sayaaaaang Pelangi! :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy Birthday..
semoga dimurahkan rezeki selalu.. ^^

KizZ said...

mak aih comelnya kek tu...sayang tu nak makan...

Amie said...

happy belated birthday...panjang umur murah rezeki...aminnn...

nikamir said...

Happy befday!!
n good luck!

Kami Cool

Cik Tqah said...

happy beshday dear.. may Allah bless u always..study smart ok.. lots of luv :)

budak penjara said...

ak dh ucap kot fb ai tu kn..okey lettew..hehe

pamie said...

happy birthday pelangiiiii!
sori lama tak jenguk cni..huhu..

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

reyna said...

happy bzdayy semoga happy2 selalu

SoLy SoLicious said...

waahh !!! HB !!

Liyana Zahim said...

Alololo.. Ank abh.. Hehehe.. Too many ppl wished u n may u hve a prosperous life, b blesed by HIM.. Ameen... :)

shida'R said...

happy birthday syg ^_^

Namee Roslan said...

happy birthday heyyy :D cake tu nampak cantiknyaaaaaaa. balloons tu nampak 3D ! hehe

merahitujambu said...

moga panjang umur di murahkan rezeki yaaa...dh tua tu bila nk kawin??=p

Rtp Farra Arisha said...

hehe, happy birthday sis pelangi! the cake looks great! :) i wanna some!

Ct Aja said...

hepy belated besday...alamak dah terlambat...hihhi

Hans said...

selamat hari lahir

shalina said...

hai dearrrr ! :)
nice blog .
happy birthday !
miss you ! take care

wahh, tak sabar nak kawen ye ? haha :P

Leods said...

Happy birthday...XOXO

cik ika said...

happy birthday..

Izzan Zain said...

happy birthday...kek tu nmpk sedap laa

Sunah Sakura said...

comelnye kek!

LAici KAng Ais said...

tumpang lalu...

hepi besday.sweet 22 :)

sergeant keroro said...

hepi belated bday, sori lambat wish :)

Abg Stalker said...

ok,abg lambat.bru 22 ke?muda lg awk ni. :)hapy belated besday.sweet 22.

Related Posts with Thumbnails