Friday, June 4, 2010

saya diTAG :)

DiTAG untuk contest "Anda Photogenic.." Meh Join Contest Ni...

moshi moshi semua
btw, nie first time aku ditag untuk contest. thanks pada yang sudi tag aku, iaitu cik etty kita. pewittt! heee~ thanks again dear. korang semua leh join this contest. firstly korang bukak entry kat page penganjur this contest, Izyan Izzaty. Join jangan tak join. mesti korang pun suke bergambar. jadi joinlah yea. have a nice day. xoxo


kenapa pilih gambar ni ??

huh. pilih punya pilih. lastly aku pilih gambar ni. hehehe
i think gambar ni ada aura yang tersendiri. kan. hehehehe.. aku suka tengok this picture. nampak natural. aku pun suka kat part mata, nampak keikhlasan. gambar ni lain dari lain. cam memikirkan masa depan. ni time tunggu my adeq. dia pergi balai polis, report pasal ic dia sudah hilang. jadi im waiting dalam kereta. kebosanan melanda. jadi i take this picture...

hey kawan kawan, saya mahu tag kamu :

norly chocolate
yaya sunshine
adeq alia sayang

xoxo
kiss and big hug

2 comments:

SuNsHiNe said...

hahaha..shaye jgk..??

laskar rainbow said...

yup..kamu si puteri kemaman :)

Related Posts with Thumbnails