Friday, July 6, 2012

Welcome Shortsem



Assalamualaikum dan Salam Jumaat  ('',)


Untuk sekalian manusia alam maya! >,<
Baru ada masa terjah blog itu ini, rasa lama 'gila' tak tinggal jejak dekat chatbox masing-masing, terasa diri begitu jakun nak kena 'say hello'. Lama benar dah tinggal 'blogwalking', rindu jugak! Itu semestinya. Kannn.


'Semangat semangat !!' **dicekau dari abg google**

Dah hari Jumaat, tak sampai seminggu lagi duk kolej ni untuk shortsem kali ini. Orang lain tengah seronok goyang kaki dekat rumah, aku jugak yang bernafas dekat UKM. Semangat semangat untuk shortsem ! 


Jauhi edisi malas  -___-


Seronok la ye hari Jumaat memang takde kelas, hanya Isnin, Selasa dan Khamis je ada kelas. Hari lain untuk rehatkan diri kat bilik. Rehat lama-lama dalam bilik, 'boring' jugak, dah tak tau nak buat apa, akhirnya layan 'Running Man' la jawab dia. Shortsem ni ambik 3 subjek je, tak boleh ambik lebih. Tu pun kelas pertama kelmarin pun dah dapat list assignment, apa yang kena present, hanya 7 minggu je untuk kuliah. Nak cover semua bab, memang semput jugak lah Prof tu semua. Uhuuu -,-

'Goyang kaki tengok RunningMan' Hehehe^^

'Bila malas pergi cafe menguasai diri' Y__Y

'Jadual shortsem' (-,-)

Memang serunding daging bawak dari Kelantan, bila nak masuk bulan Ramadhan, suka sangat makan benda tu. Ni tak masuk bulan Ramadhan lagi, aku dah buka satu plastik, makan dengan roti. Serius best. Buat macam sandwich. Yumyum  :')


Sampai sini dulu. Jaga diri, jaga iman, jaga tutur kata, jaga tingkah laku. Babai  (:


xoxo
kiss and big hug

15 comments:

FnF Simple Life said...

selamat memasuki semester baru...amek short sem ye... study rajin2 aim score 4 flat during short sem ni ye ;)

Innanie | Ariffin said...

all the best wani!!! have fun for the shortsem. btw, tak pnh pulak makan roti dgn serunding daging. ;)

Gieyana said...

all the best sis..pics cantik..:-)

Rain said...

ini memang kembar betul kita ni.

cepat datang bilik.

k11b 112

Laila Mahfol said...

Good luck & all the best utk short sem ni :)

J.Syazwana said...

go go chaiyok untuk short sem !
hehehe

Yousof said...

Semoga terus mampu membasmi 'kuman' malas ok! ;)


Ramaaaai sungguh perempuan minat layan RM kan..

Kalau aku suka makan serunding dengan lempeng, yumyumyum.. hehe

Wadi AR said...

ce kau terangkan ape bestnye running man ni. aku susah nak paham ape yg bestnye. haha

Semut Senyum said...

minum apa tu? susu ke?
comel cawan tu...

faham sgt dgn student yang buat short sem ni... Good luck sis ucapkan!

Lyaa Suriany said...

hooooo syok nya time short sem. sbb tak ramai org. heeee
teringat zmn campus.

Lissa said...

heee
spanjang 5 sem blja kat uitm tak pernah ari jumaat lisa takde kelas tau. sobssss

mimie.. said...

study rajin2 ye :)

aish elisboutique said...

huhu pejam celik dah nak masuk ramadhan

Nur Aischa said...

wahh short sem cuma 3 subjek jea?? bestnya akak :D dah lama tak tgk runningman.. huhu rindu pula.

Namee Roslan said...

shortsem..hehe. dulu shortsem sy banyak tidur smpai skipped classes. hehe. sebab kelas bukan hari2!!

Related Posts with Thumbnails