Monday, January 30, 2012

Hidup Itu Warna Warni



Assalamualaikum ...



Senyum semua. Nak ambik gambar ni. *Click !!   -.-
Hihi :)

Mood kalau kat rumah, jadi happy 24hours. Peliks. Ajaib. Kan ?


Selera makan pun asyik bertambah. Itu lagi dasyat dan ajaib. Macam ada makhluk kerdil dalam perut suruh makan dan makan. Entah bila rasa kenyang tak tau. Kejab kejab buat milo ais, kejab kejab goreng nasi. Ni jari rasa nak buat puding lagi. 


Makan dan makan je kerja kau ye Pelangi. 
Makan untuk hidup la Pelangi. Bukan hidup untuk Pelangi. Hihihi   -.-


Saja jer up entry ni, kasi pendek jer. Tak nak berjela sangat. Kan? Macam la ada orang baca. Nano nano menang semalam. Terbaik la Hafiz, pakai seluar trek pun boleh menang. Cayalah. Semalam pun tak lupa dengar ceramah UAI streaming live. Bestnya kalau boleh pergi dengar live kat sana. Huk Huk Huk .


Nah, memang kipas sakti ni takleh lari dari Pelangi sekarang. Ada je nak bersama. Ni ada je tepi katil. Nasib tak leh bawak tidur. Kalau tak, dah lama peluk peluk. Mesti mimpi indah. Mimpi indah sampai ke pelangi  :)





Rindunya.
Rindu adalah perasaan. Tetapi jika orang yang kita rindukan itu tidak merindukan kita, itu bukan lagi perasaan tetapi adalah penderitaan.



xoxo
kiss and big hug

27 comments:

.eypgonzales. said...

geram giler tgok kipas tu ! PINJAM ~ hek3 ..

N'yue said...

cute la kipas 2...sweet toll utk klik pic..nak beli jgk..he3

Phat said...

nak kipas tu jugak

sitihanisahali said...

same dengan saye.kalau kat rumah mmg banyak makan!hehe.seronok.

syakey said...

penderitaan dan penyeksaan :D

ILA HonEyBuNNy said...

kipas y cntik n warna warni..hehhe..

suka ayat rindu tu...hehehhe..

Eyeme said...

simple itu sedap :D

Paris Lipton said...

apesal sini dah tak ceria jgk....

Ros said...

Salam zairah....

J.Syazwana said...

bestnya boleh makan makan makan 24 jam. hehehe

Ms Fai said...

wah,dh bertukar wajah... cntik dik background baru ni ;)

biasalah tu, kalo kat rmh asyik nk mkn jer... hihihi ;p

justin lover said...

sdapnye mknn umh...nk gk,hehe^^

saffiya_aleesya @ echa said...

hati senang sebab tu selera makan pun bertambah2 kan..hahaha nak bawa kipas peluk time tido ekkk

♥ p a a n i ♥ said...

cantik gambar! :)

Allya Riff said...

kdg2 ingt blek rumah nak kurangkn, tengok2 makin byk makan kan. haishhh :)

Hans said...

okay la tu selera makan ada
alhamdulillah
yups,lagu awan nano memang berhak menang
kipas itu agak menarik

Nurul Iman Rosman said...

Pelangi jangan sedih ye Hafiz menang, nnt Iman nak ajak dia pi beli kipas warna warni tu.

Pelangi tak nak bagi pon kan, so Iman pegi dengan bang fiz je lah. *bang fiz konon. :P

Ejan said...

sejak akhir2 ni cik pelangi dah berperangai pelik...adakah angau melanda huhuhu

Lady Milo said...

kita rindu kat orang, tapi orang tak rindukan kita... itu namanya perasaan perasan... huwe huwe huwe.... *^_^

budak kecik said...

cntiknya kipas tu!!

ehem. rindu dia kah? hehe

J.Syazwana said...

gambar kipas kat atas tuh ohsem gila !!

Namee Roslan said...

amboi, cantiknya blog baru. ala ni yang jealous nih. blog namee dah lama sgt buruk :( taktau bila nak tukar. hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlasttt tgk AJL sambey dengar ceramah UAI ekk...terbaekkk

A'IM said...

tu betul2 kipas mati tu..haha

nazirah said...

kte tringin nak beli kipas pelangi tu , payung pelangi tapi smpi skrg tak beli2 heee adehh

H.J said...

happy blh makan la tu??

nak kipas tu...blh?haha

hayatijepeli said...

Life is Beautiful :)
Nice blog. Singgah ye :)

Related Posts with Thumbnails