Saturday, February 26, 2011

social dance club .

Assalamualaikum dan Salam Sabtu....



arigator ! (dah berjangkit wabak jepun....)

halu... halu... semua :) 
sekarang tak sempat nak blogwalking selalu dan dalam masa yang panjang.. disebabkan banyak sebab yang munasabah serta munasarawak... eheeee. | sekarang musim mid term melanda kan.. lepas tu plak this monday (28 Feb 2011) adanya dinner untuk kolej.. dan Pelangi plak selaku ajk bahagian protokol.. tak sabar nak habis cepat event ni.. cuak pun ada nak kena jadi usher.. sob sob sob ...

dah la wifi tak boleh sejak petang semalam.. ni nasib baik boleh plak bila pakai kabel.. kalau tak mati ketandusan internet la plak.. kui kui kui..

title tu takde kena mengena Pelangi nak menari bagai laa... tapi Pelangi baru lepas habiskan masa layan drama jepun.. dalam masa nak exam pun, sempat lagi duk layan cerita.. huhu.. macam ni lah kes kurang kasih sayang teman-teman.. haha | 

drama tu bertajuk " Gakko Ja Oshierarenai ".. korang boleh sebut tak tu.. tetiba nanti terbelit lidah.. tak pasal-pasal tak boleh makan plak kejab lagi.... heeee :)

best best best :)

cerita tu best la jugak.. pasal budak-budak sekolah.. bila 5 jejaka mendaftarkan diri kat sekolah perempuan.. memang banyak masalah lah setiap budak-budak laki tu haaa | pastu cikgu homeroom dia ni nak tubuhkan social dance club.. tapi tak dapat persetujuan lagi dengan pengetua.. so, dia buat club tu secara haram.. secara senyap senyap ..


memang setiap episod ada permasalahan masing-masing.. best la jugak kan.. last sekali, memang club tu ditubuhkan jugak.. dan ramai la yang nak join.. drama ni jenis budak sekolah dan komedi :)


setiap pasangan dalam social dance club semua fall in love dengan partner menarinya.. so sweet !

angau kejab tengok drama ni.. perasan nak menari-nari dengan partner jugakkk ! adehhhhh 

sapa dah tengok drama ni sila angkat jari cepat :)

xoxo
kiss and big hug

12 comments:

Encik Peluang said...

ore tino suka sgt tgk cite gni deh..wahahaha...lari dl...hehehe

PRK DUN KERDAU

E-ra paSha said...

wee~~ like3!!
JOM JOIN SINI-TLG E-RA

miSsh chiOrikA said...

; nice en3 .
missh dah lme ta tgk cter korea .

miszlullaby said...

best ek?boleh tgk r nnti.hihi..
kucing tu mmg comeyh gile kn.dkt lovemeow.com tu mmg bnyk gmba n cerita kucing

laskar rainbow said...

@encik peluang : memang lahhh;)) dah nama perempuan...jiwa romantik!
HAHA..

laskar rainbow said...

@e-ra pasha : heeee=))

laskar rainbow said...

@missh chiorika : nie crite jepon dear...

laskar rainbow said...

@miszlullaby : best la gak;)) tgk la yew;)
a'a sangat sangat comel:)

u pon comel:)
tetibe jerk!;))

Juliana Sanafiah said...

sy belum !

nanne_manja said...

good luck exam :D

Nasuha Salleh said...

xtgk lagi....
tp cite mcm ni....mmg best...
=D

SYAFIQAH / S said...

mcm best je..nak tngoklah nanti :)

Related Posts with Thumbnails