Friday, February 18, 2011

episod kasih .

Assalamualaikum dan Selamat Malam semuaaaa...

hyeee ! *lambai-lambai macam dalam movie hantu kak limah balik rumah. .

apa khabaw semua . . .?? harap sihat semuanya lah yew. jangan miang keladi nak main hujan bagai. nanti demam.. susah plak kena makan ubat kan. ;)

oh yeah oh yeahh ! rindu sesangat nak luah meluah kat sini tau takkk. . . tapi disebabkan hari-hari yang tidak menggalakkan diri ni berkarya.. so terbantut segala bagai kata-kata.. dah la tinggalkan entry yang panjang sampai cecah lantai.. bak kata cik ezma kita tue.. dah macam si model dah dia sekarang yup. sangat menawan dan cute !  

ni bukan drama nur kasih ke hape.. tapi episod start Pelangi mula jadi busy busy-an kat uni.. walau tak study.. baik tak saya.. kalau mama baca.. pasti senyum sinis nie.. heee ! takpe takpe.. mama paham anak dia cam mana kan.. lebiuuu lahhhh mama ! 

melompat lebih tinggi kejab ni haaa ! jom la sesama kita bermuafakat bagai.. kan 1 malaysia.. ni bukan kes nak tunjuk betis cantik la woi.. tapi satu paper mid term sudah berakhir dalam beberapa minit lepas.. subjek calculus.. kasi otak Pelangi berputar ligat-ligat.. nasib baik urat tak bersimpul.. kalau bersimpul comfirm masuk wad.. haha | saya sudah melalut la kawan-kawan.. otak tengah refresh ni dari segala bagai limit, function, graph... nyaman giles tadi balik kolej jalan kaki.. dah la keseorangan.. tapi sedikit gelap lah.. boleh dikatakan cuak setiap langkah kiri kananku.. dalam hati baca ayat.. so, Alhamdulillah dah selamat sampai dan takde apa-apa yang berlaku..  bersusah-susah dulu, bersenang-senang kemudian ... (macam pakar termotivasi plak)..

kat bawah sini, Pelangi tampal gambau buku-buku yang sentiasa menemani ku di kala ku menelaah.. (bajet rajin).. memang bosan study mudy, Pelangi akan habiskan masa dengan klik sana klik sini. pastu conteng sana sini.. study tak seberapa pun.. leka jer sebab takde orang nak ketuk kepala ni haaa.. (kesian kan ...)


ni lah sang buku yang asyik ku peluk cium buat masa sekarang. tapi sekarang sudah bersiap mau simpan rapi kembali.
meja yang berselerak. sila lah tengok. ada ciri-ciri pelajar rajin tak. haha

perghhhh ! malam ni perut ni duk jadikan maggi sebagai dinner.. tapi memang tak habis pun makan tadi.. dah naik jemu tengok maggi bentuk sama camtu.. kerinting jer kannn. haha..
korang semua.. tetibe Pelangi arini masukkan lagu plak kat Pelangi Chenta kan ;) 
takpe kan kan kan.. lagu tu best !

xoxo
kiss and big hug

14 comments:

GaDiS OGi' JoRo' said...

hehehe.gudluck dear! :))

jaa64 said...

study!!!!samelah kita..

laskar rainbow said...

@gadis ogi' horo' : heheheeee=)
thanks dear...

laskar rainbow said...

@jaa64 : wokeyy=) tp Pelangi malas..eheee=)

good luck 4 u =)

Qaseh dalia adelia said...

study2! jgn malas2! hehe eh bez lagu ..

Halia Kentang @ Annpaan said...

keadaan meja u sama ngan meja i ni..
hehehe

misSbLurRy said...

meja aku besar...so bila nampak kosong rasa mcm x study lak
maka aku slerak2 kan...

bile pening aku kemas blk..ahahah

luvYOU said...

ya Allah
lame gile tak jnguk pelangiii...
huhuu
tau2 header dh tukar..
sory sayang busy amat2..
dh stat mengajar kt sekolah lah..
dpt putrajaya..alhamdulillah :)

wah2..entry penuh gambo buku..
kalau org2 yg mls bace entry msti ingat awak rajin..haha. padahal awk tulis malas kat entry nih..hihi.
sy nih bab2 kalkulus mmg fail lah..
dr zmn sekolah menengah mmg fail bab mengira..haih
mujur tak jadik ckgu matematik. hohoho.

laskar rainbow said...

@Qaseh dalia adelia : adusss! tapi malas gak..cam mane eak??;))

thankx!

laskar rainbow said...

@halia kentang : sama ye? same dari segi meja kew dari segi seleraknya????hehehe

laskar rainbow said...

@missblurby : adoi..ada gak perangai camtu..hik3;))

laskar rainbow said...

@luvYOU : tuela..sedih auwwwww U tak jenguk2 pelangi..nak majok ahhhh...
okey tak dear header tu? ke comot sangat? huhuhu...wah! alhamdulillah..ngajar leklok2..jgn nakal2;))

heee;))tuela..sape yg tak baca opcoz kata pelangi rajen bebenor kan;))
tp sebaliknyaaa..kih3

miss u !

MIZZ SUE said...

BYAKNYE BUKU DIA..BLAJO RERAJIN TAU

laskar rainbow said...

@mizz sue : buku banyak jerk tak guna kalau dah ada sifat M tue..;)
hehehe...insyaAllah akan rajen =)

Related Posts with Thumbnails