Wednesday, March 2, 2011

tutup mata semua !

Assalamualaikum dan Selamat malam ....



" tak kala bunga gugur ke bumi.. hanya kelopak yang bertaburan menjadi ukiran di tanah. . ."

tetiba plak ayat tak boleh nak blah.. ni bukan blog novelis.. apatah blog pelajar sastera.. saya amik sarjana muda teknologi maklumat (komputeran industri)... giles skema !!

ahaha.. ni lepas tension sikit.. petang tadi ada mid term.. blank kejab otak.. litar yang membuatkan ku fikir dan fikir... last-last tak dapat nak settle kan sampai habis... padam muka ! study malas sangat....

tak sedar sedar lagi yang nak final dekat sebulan lagi.. sebulan kejab je cik kak... pejam celik pejam celik.. pejam tak celik celik.. dah sebulan.. haaa | baru kalut nak study sampai tidur tak cukup kan.. biasalah last minute punya kerja.. bila nak jadi budak nerd yang rajin berkawan baik dengan si buku......

kengkawan semua ! kasi tips sikit nak hilangkan sifat M yang ada pada segelintir pelajar macam Pelangi nie haa, yang liat nak buka buku.. tapi jari tak liat plak nak buka muka buku... ajaib sungguh .... ! memang muka buku sungguh ajaib.. kasi jari makin ligat adalah... kalau ligat baca slide takpe gak.. heheee....

ntah pape plak rasanya tajuk entry kali ini kan ... tapi rasanya sebab picha kat bawah tu haaa.. time dinner kolej beberapa hari lepas.. 28..februari..2011..



" kasih mama sampai ke syurga.. kasih kekasih tak tau setakat mana lagi.. selagi belum diijab kabul.. "

Meh pakat tekan. tengok tengok benda cantik :)

ok lah... lain kali Pelangi blogwalking yup.. sebab malam ni nak tidur awal.. semalam pun tidur nak dekat pukul 5.00 pagi.. esok plak ada lab.. so, good night semua.. terima kasih sudi singgah sini.. :)
kalau komen, makin Pelangi suka... byebye ..


xoxo
kiss and big hug

3 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..tutup mate2..hekhek..
comey2..

najihah sahami said...

opss!!yunk..terbukak mata lah..hehee

Shazwan said...

kalau tutup mata camner nk tgk..xpe kasi bukak je lah O.O

Related Posts with Thumbnails