Thursday, January 10, 2013

Harus Terpisah



Assalamualaikum  ;')


Menaip sambil buat buat senyum. Hurmmmmm tetap rindu, dan takkan hilang rindu, sampai bila bila. Semoga Allah tabahkan hati saya menghadapi dugaan dan cabaran untuk kita ni. Bukan senang nak bahagia kan. Back to topic. Tak nak sedih sedih lagi. Nanti orang menyampah. Okey, senyum sikit. Alololo comel :)


Terima kasih sudi senyum. Manisnya senyum. Comel macam meow meoww (^,^)



Dua tiga minggu ni radioooo asyik pasang lagu ni je. Memang kalau suara serak serak basah ni, I likeee gitu. Nampak macam macho dan kejantanan itu ada. Chewah ! Asyik dengar lagu ni separuh camtu je, biasanya dengar radio bila dalam kereta je kan. Sambil drive, sambil nyanyi. Feeling kau artis sorang sorang. Bukan orang dengar pun kan. Kereta masing masing. Hihihi

gambar dari google .


Pagi pagi memang pendengar setia Radio Era, sebab ada Johara. Mereka serius lawak. Gelak je sorang sorang. Pagi pagi pun dah happy, macam tu la bagus. Bila part iklangggg je, tukar radio Suria plak, macam tu la. Bila lagu radio tu tak best, tukar channel lain. Tapi, radio Suria je pasang lagu suara serak serak basah ni. Lagu baru gamak dia, radio lain tak masuk carta lagi. Hurmmmmm.. Hancur harapan nak tau apa tajuk lagu ni. Sampailah terjumpa jugak lagu ni hasil google tadi. Senyum je dengar. Suara dia ,saya suka la! Lagu pun best. Eiiiii betul lagu dia best. Jom dengar lagu ni. Siap nak kasi lirik ni, boleh nyanyi sama. Jom download jugak. Student, mampu download je -___-


Lirik Harus Terpisah - Cakra Khan  :)


Sendiri, sendiri ku diam, diam dan merenung
Merenungkan jalan yang kan membawaku pergi
Pergi tuk menjauh, menjauh darimu
Darimu yang mulai berhenti
Berhenti mencoba, mencoba bertabah
Bertahan untuk terus bersama ku

Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum
Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali

Ku coba meraih mimpi 
Kau coba 'tuk hentikan mimpi
Memang kita takkan menyatu

Bayangkan.. Bayangkan ku hilang, hilang tak kembali
Kembali untuk mempertanyakan lagi cinta
Cintamu yang mungkin, mungkin tak berarti
Berarti untuk ku rindukan

Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum
Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali

Ku coba meraih mimpi 
Kau coba 'tuk hentikan mimpi
Memang kita takkan menyatu

Ini harusnya kita coba saling melupakan
Lupakan, lupakan kita pernah saling bersama

Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum
Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali


Ku coba meraih mimpi 
Kau coba 'tuk hentikan mimpi
Memang kita takkan menyatu



Alololo tak sangka muka jambu camni, suara alahai serak serak basah. Tadi kata I likeee sangat. Dah tengok sapa nyanyi. Fikir empatpuluhlima saat. Boleh tahan muka dia. Hensenggg. Henseng dia lagi. Heeeee


Ni lah 'Cakra Khan'. Hurmmmm ;')
Tak cukup satu, nak letak dua gambar dia. Hishhhh!


Haruslah letak mp3 lagu ni dalam pendrive, lepas tu esok pagi nak pergi kerja kan, cucuk dekat radio. Aummmm layan pagi pagi. Bestnyaaaaaaaa dah jumpa lagu ni :)  Nak layan korean drama 'I miss you'. Dah sampai episod tiga dah. Take care kengkawan :)
xoxo
kiss and big hug

17 comments:

fifie said...

Jangan sedih sedih nanti dah tak comel. heeee

Syazwan Che Deraman said...

hehehe..sedap jugak lagu ni pelangi oi!

serak serak basah gitu.

syakey said...

haaa memang senyum lebar ni. ahaha

tak penah dengar lagu ni ponggg (kes tak dengar radio. hihi)

muka jambu ahh. tak minatss. belum cukup macho. tp mmg bila dengar suara kan, bayang macam lagi badan ketak2 kulit macam adi putra. ehh, demand banyak pulak haha

onie said...

manisnya pakwe ni,geram :D

aima said...

hensem cakra khan

Afika Syafrizon said...

handsome dia , hee , sedap lagu dia :)

J.Syazwana said...

best gila kan lagu ni !
suke ! hahaha.

now johara tak lengkap. johan takde. :(

petang2 baru suke dengar suria sebab ada linda onn. hehe

ANISRAHIM said...

eerh muke cakra macam yunho la hehe

Dawia ❤ said...

betul cakap awak. Sedap la lagu ni :)

✿A I N A A✿ said...

okay hnsem.. tak pernah dengar lagi lagu ni.. kalau buka radia selalu layan Hitz je.. ngeeeeeeeee

Iffah Afeefah said...

tgk lirik pon da sedih wuwuwuw

Namee Roslan said...

lirik sedih dan menyentuh hati . :B sobs

boni kacak said...

suka suara yang serak-serak basah ye??hehehehe

Innanie | Ariffin said...

distance is not an obstacle for love. it just a number.

gdsbnga said...

Tak pernah dengarr lagu niii . Kite selalu bukak fly/hitz . So tkthuuu . Btw laki ni memang hensengggg !

nik ros said...

tak pernah dengar lagu ni. nnt sis dengar. penanyi dia boleh tahan gak..ecece

Anonymous said...

suka sangat ngan cakra khan... best gileer!!!

Related Posts with Thumbnails