Wednesday, January 30, 2013

Alhamdulillah



Assalamualaikum  ;')


Dekat 3 minggu tak update. Hurmmmm. Hai hai hai :)
Akhirnyaaaa boleh jugak buka blog ni haa. Kan ada problema yang dot my punya. Ni pun kira free je kat rumah, dah habis internship. Alhamdulillah, setelah 20 minggu habiskan masa dekat Fujitsu, tu pun rasa tak cukup nak tambah knowledge dan pengalaman. Bukan mudah nak berjaya. Tak gitu?


Report akhir untuk internship pun dah siap hantar dekat fakulti. Boleh la cuti dengan riang ria raya katakan. Manfaatkan masa dengan sebaiknya. Heeee :')


Baru dekat 5 hari dekat rumah, rasanya badan ni dah naik sekilo. Tula, jadi tukang masak, lepas tu jadi tukang makan. Mana tak naik. Takpela, balik kolej, turun la sikit nanti. Alasan kena kukuh bab nak makan dan makan. Hihihihi -__-


gambar yang di-google :)


Hai cinta, rindunya. Dah boleh terima yang kita sabar hadapi cabaran ni kan. InsyaAllah semoga dipermudahkan segalanya. Walau kita jauh, hati kita dekat, lagi pun kita dibawah langit yang sama. Amboi ayat, tak boleh jiwang lagi. Hahaha. 


Lawak plak rasa jiwang jiwang ni. 


18hb Februari nanti dah masuk semester akhir untuk tahun akhir weh. Cepat je rasa masa ni. Tahun ni pun umur dah 24 tahun. Moga baik-baik je untuk semester akhir dan boleh konvo dengan riang ria raya bersama keluarga tercinta dan awak tersayang. Eh eh!



Bye Fujitsu! Rindu plak nak kena drive awal pagi ke Cyberjaya :)


xoxo
kiss and big hug

14 comments:

Noraqilah Johari said...

gudluck awk :)

jemput singgah sini :)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

mohon like sini juge ye awk :)

http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

J.Syazwana said...

puyohhhh pakai dot m tuuuuuu.
kihkih.
seronok gila lah kalau dah abes intern. dulu mase intern bukan buat keje tapi asyik makan ke. lepas intern mmg nampak badan cam belon. keke

diana said...

dah ok ke dot my tu??dengar2 ramai yang dah remove domain tu..termasuk akak.tak nak la pakai domain yang selalu bermasalh..

dhiera said...

best sgt la ni intern dekat fujitsu~

nabByla said...

whoaaa bestnyaaa... dah nak habis blaja.. good luck awak ! :)

hafiz hafizol said...

fuyooo... dot my.. hukhuk.. kita dh tukar balik ke blogspot...

Fairuz Zainal said...

kau lagi tua dari aku eh rupenye hihi hai kakak. haha :p

kau intern kat fujitsu amek bidang mechy ke? aku awam. intern kat jkr je kikiki

oh baidewey, kite same. next sem is last sem for degree. goodluck to us! ;)

p/s : mentang2 lame dah tak jenguk kat sini, amboi kemain panjang aku komen. kakakaaa kbai!

fifie said...

Tahniah dah habiskan intern, nanti boleh lepak puas puasan di rumah. Heeee

Warna Warni Kehidupan said...

welkam bek.. dan selamat bersekolah kembali hehe

the malay male said...

jalan lengang kat cyber... best

afzalsukasuki said...

baru naik sekilo.. sikit je tu hoho.jiwang tak salah.. jangan jiwang karat, yang tu dah tahap kene enjit dah takut kena kancing gigi :P

محمد رازيق said...

cam best je intern kat sana. anyway gud luck :)

✿A I N A A✿ said...

All the best ye yunk.... wahh nak dekat semester terakhir tu.. hehehe

Aida Omar said...

Tamat sudah intern ea.. Tahniah dan Alhamdulillah.. lepas bebas macam burung lah lepas nie. hehe..

Related Posts with Thumbnails