Tuesday, January 15, 2013

Indah



Assalamualaikum  :')


Hai ;)
Thanks sudi baca dan sudi singgah sini. Mekasihhhhhhhhh. Aummmmmm ! InsyaAllah minggu depan minggu terakhir untuk internship. Semoga dipermudahkan segalanya. Hati nak cepat balik rumah dah, dekat 3 bulan tak balik. Rindu meow meowww. Lamanya tak kacau dia tidur. Rindu sangat. Family pun super rindu ni. Balik ni nak manje manje dengan mama . Yeayyyy..


Rindu dia jugak. Hurmmmm (-,-)


Esok nak kena pergi ambil barang pos. Terima kasih pada si kawan dia sudi susahkan diri poskan phone kekasih hati saya. Daripada tak guna, baik bagi guna. Lepas tu buat macam harta sendiri. Molek sangat. Hihi Macam laptop ni, harta dia jugak. Harta sendiri dah rosak. Tunggu duit jatuh dari langit la kot baru beli laptop baru. Nak laptop ke, nak dslr? Confuse. Dua dua boleh?  Heeeee ;')


Weekend nanti ada nak pergi wedding developer kat department. Hurmmm  rasa cepat lak masa berlalu, kejab je dah nak habis intern. Mesti saya rindu nak bangun awal pagi, lepas tu pukul 8 lebih dah gerak pergi kerja. Banyak pengalaman dah saya capai kat sana, kalau ada rezeki, tak kemana, boleh la tulis pengalaman tu dekat resume. Pengalaman, bukan suatu yang dapat kita bayar. Ada indah, ada sebaliknya.


Biasalah, dunia. Lumrah dunia. Tak semuanya manis, tak semuanya pahit. Adakala nya masam. Semua tu asam garam kehidupan, membuatkan kita lebih tabah nak hadapi dunia yang semakin mencabar. Go go go !


InsyaAllah juga, semester depan - semester akhir. Harus gigih sikit. Demi masa depan. Dan InsyaAllah bulan September nanti, boleh konvo sambil lompat pegang topi. Tak payah nak berangan sangat, belajar kasi gempak dulu sem depan. Final year project kasi power ! InsyaAllah  :)


Terima kasih sudi baca. Smile always :-)


xoxo
kiss and big hug

22 comments:

Nurul Ainaa said...

waaa bestnya dpt pinjam2 bf punya barang hehehehe =)

Warna Warni Kehidupan said...

selamat menjalani hari2 terakhir internship

Shiyda Aqma said...

tak sabarnya nk konvo yer . hehe

fifie said...

Ini baru dipanggil kekasih sejati. heeee. Yang sorang susah, yang sorang tolong. Bagus lah tu.

gdsbnga said...

Bestttnyerrrwww dah nak habis blaja ! Goodluck untuk final project tuuuu :)

nik ros said...

mesti rindu kan.dah 3 bulan tak balik.nnt enjoy puas2 bila balik yea

Annisa mulia said...

Good luck for the final project, dear ^^

✿A I N A A✿ said...

wahhh ni bru kekasih yg romantik... apapun all the best!!! buat yg terbaik ye

najihah sahami said...

Waaa..da nk hbis blajarrrr.boley kawen la lps ni.hehe..

boni kacak said...

dslr ke laptop??? sapu dua2..hahahaha

betul tu.. buat yang sehabis baik untuk sem depan tau.chai yo chai yo!! hehehe

Liyaa Mf said...

Pengalaman, manis ke pahit ke janji kita pernah rasa. Tak rasa, tak tahu kan? Heheh! All the best untuk sem depan. Lepas tu boleh baling topi. Yeyyyyyy! :P

J.Syazwana said...

setiap entry mesti selit gambar kasut ek ek? wakakaka :P

rindu dia jugak. cewahhh :P

LuN@_aiDi said...

tak per nnt boleh bgn pagi jugak,
keja nnt kan? muahahaha!

gud luck yea cik pelangi for ur last semester!
all the best!! pulun habes-habesan oke? ^___^

combi said...

huhu..gdluck!

ANISRAHIM said...

GOOD LUCK pelangi! :D mesti dh x sabar2 nk keje kan. Tapi bile dh abis belajar nti, dh keje, msti rindu nk blaja balik kiki

Eni said...

gud luck utk final semester...bljr rajin2 taw, jgn mls2 ;)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

hasyimahshe said...

pengalaman first kerje pon best jugak

anis scha said...

good luck for final projek! :)

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

faiq said...

hehe..lebih baik layan waktu belajar puas2..nnt da keje..xramai kwn sgt da.. :)

InaAchik said...

good luck for final project yer dear... :)
semoga dipermudahkan...

Related Posts with Thumbnails