Friday, January 4, 2013

Hai Rindu



Assalamualaikum ...  (^,^)


Hurmmmmmmmm. Tak tau nak taip apa.. Nak ucap 'Alhamdulillah' je, akhirnya pagi tadi dah settle pasal presentation untuk industrial training tu. Semuanya berjalan lancar, walau rasa sedikit cuak. Dan tak payah present di fakulti dah. Alhamdulillah  :')


Lagi best, dapat supervisor fakulti yang baikkkkkk sangat. Pangkat Dr pun boleh sempoi macam tu. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan tu. Siap boleh sembang sembang macam dia tu bukan pangkat Dr. Biasanya yang selalu jumpa bila pangkat Dr, mesti kena hati-hati sikit bila nak cakap dengan dia. Takut kot. Tapi Dr ni serius baik, siap kata saya tak kisah awak present dekat meja pun, means bukan dalam bilik meeting. Baik sangat. Kalau dapat dia jadi mentor untuk projek kan best. Nak buat macam mana yang dia handle orang yang amik phd je. Hurmmmm. 


Alhamdulillah urusan saya dipermudahkan. InsyaAllah urusan awak kat sana, dipermudahkan juga. Hanya doa pengikat kasih kita. Moga jaga diri dan sihat sentiasa. Hati dah boleh sabar, tak de babak tangis menangis dah bila rindu. Mungkin tu cabaran dan dugaan buat kita kan. InsyaAllah, next 3 months kita dapat contact macam biasa. Kita tak nak nangis, sebab orang tu dah ugut, kalau nangis, nanti dia tak sihat. Saje je nak suruh kita tahan airmata kan. 

Comel :) Rindu sangat manis sebelum beli si comel ni :))


Lagi sebak bila dia suruh kawan yang kita pun kenal, call tanya khabar kita bila ada masa free. Kita rasa segan dia buat caring macam tu. Semoga baik baik sayang di sana. -____-


Dah habis minggu ni. Bila dah start masuk minggu ke dua tahun dua ribu tiga belas, jadi tinggal lagi dua minggu nak habis intern. Tak sabar nak balik rumah. Tak sabar jugak nak tunggu berita dari awak. 

Terbang duit. Mudah sangat beli novel online -___-


Nasib 3 novel dah sampai. Boleh la baca bila boring boring. Rindu lah ('',)


xoxo
kiss and big hug

15 comments:

Innanie | Ariffin said...

hello sayang!

asHa Zain said...

the wedding breaker paling besh.. (:

Lyeen De Syifa said...

rajinnya beli nnovel on9..:D tp bila kita minat smtg ofkoz sggup buat apa je.D:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

tebalnye novel..Dah lama tak baca novel since dah kawin ni.. ^^

Aniq Bukhary said...

Keep it up ! :)

si gadis said...

best nyee tajuk novel :'D

ctk said...

tahniah berjaya abiskan praktikal tu....slmt pulang dan selmt membaca novel..hehe

Hans said...

wah
bestnya sekali bila 3

the malay male said...

saya baca surat khabar je

luqman zakaria said...

lega sikit perasaan kan bile dah setel presentation untuk industrail training..huhu...

p/s : kalau suke ..boleh lh undi arepnakbebel.com untuk MSMW 2013 :)
HEHE..paksa boleh x?? muahahaahaha

Uncle Lee said...

Hi, nothing like having a good book to read....it takes you to places you might not go, or experience things you dream of.
Wishing you the very best of the new year.
Keep a song in your heart.
Lee.

nanakimie said...

oo,li pun kena present ye...btw,semoga hubungan kalian berkekalan hingga akhir hayat..amin...

Ain Dzaya said...

selamat tahun baru!! rajin nyer beli novel..kite tengok novel pun dah tak lalu,..sbb sibuk kemain dengan study..huhu

Ain Dzaya said...

selamat tahun baru!! rajin nyer beli novel..kite tengok novel pun dah tak lalu,..sbb sibuk kemain dengan study..huhu

syakey said...

org kata i love u stupid tu best!! lagi best dari awak suka saya tak. nanti buat review tauu! haha

Related Posts with Thumbnails