Tuesday, January 1, 2013

Entry Pertama 2013


Assalamualaikummm si manis, si comel, si cantik, si hensem, si kacak ..



Dah masuk 2013, cepatnya masa berlalu. Awal-awal tahun, semua nak list azam baru untuk tahun ni. Banyak punya list, kalau tak usaha, tak jadi jugak, kan.. Semoga tahun baru ni dapat memberikan diri sendiri  kejayaan yang berganda-ganda dan dimurahkan rezeki. InsyaAllah. Usaha lebih untuk semester akhir nanti. 



Hari ni celik mata je pada 1/1/2013, dapat mesej daripada orang yang tersayang. Satu mesej dari mama yang tersayang dan yang kedua dari si dia. Alhamdulillah dapat berita gembira. Semoga awak baik baik saje di sana. Ada rezeki, kita jumpa next 6 months. Fightinggggg ! I will miss you  :'(


Syukur sangat awal tahun dah dapat berita gembira. Okey, buka semester nanti, fokus pada study dan final year project. Hurmmmmm mesti boring tak boleh mesej, dah memang selalu share every single things kat dia. Dah dekat 6 bulan tak boleh contact sangat. Cuba bersabar wahai hati. Untuk masa depan jugak kan. Hurmmmmm okey, cuba sabar  :)


2013 juga bakal habis belajar dan insyaAllah akan konvo pada bulan September. Moga dimurahkan rezeki dan cepat dapat kerja la nanti. 


Berdebarnya wahai hati, 3/1/2013 supervisor fakulti nak melawat kat office, lepas tu kena present. Cuak bin takut. Semoga baik-baik je. Kalau dah present kat company, tak payah present dekat fakulti dah. Jadi 26hb nanti boleh terus balik Kota Bharu. Indahnya dapat jumpa family. Yang pasti suruh mama masak sedap sedap. Anak perempuan sorang lama tak balik rumahkan. Tak sabar :')


Babai kawan kawan. Terima kasih sudi baca. 


xoxo 
kiss and big hug

17 comments:

Innanie | Ariffin said...

ehem ehem... batuk pulak. wani!!!!

Innanie | Ariffin said...

ehem ehem... batuk pulak. wani!!!!

Wadi AR said...

good luck present nanti

mrs Q Mia said...

selamt tahun baru cik pelangi ^^

ct kektus said...

mesti boleh punya ! :D

hnahdy said...

selamat tahun baru :)

Amie said...

Selamat tahun baru 2013 pelangi... senyum selalu!

♛ Azie Azra ♛ said...

sama laa kita. insyaAllah tahun ni habis clinical. hubungan jrk jauh juga ke? hihihihi. sabar ya. utk masa dpn. sama2 beri semangat. selamat tahun baru awak :)

✿A I N A A✿ said...

selamat tahun baru... may Allah bless u n ur family, semoga Allah permudahkan segala urusan kat tempat belajar tu ye.. heheh All the best!

boni kacak said...

selamat tahun baru...

jangan berdebar kerana awak nak menghadap tu tetap manusia biasa.. :)

Cik Syida said...

InsyaAllah.. happy new year :D

LuN@_aiDi said...

selamat taun baru cik pelangi^^_
insyaAllah semoga berjaya present nnt yea dik:)
wish u gudluck for dis semester!

Hafizin Jamil said...

sedapnya orang dah nak habis study..--'

J.Syazwana said...

selamat tahun baru. fuyohhh tabah gile tak jumpe 6 bulan. hhuhu

afzalsukasuki said...

gudluck pelangi.

hope tahun baru ni memberikan lebih kebahagiaan, keceriaan dan rezeki yang melimpah ruah disamping dpermudahkan segala urusan :)

Lyaa Suriany said...

Tajuk entri sama lak.
haha

neway
moga thn 2013 ni lg best dr thn sblm nya

luqman zakaria said...

selmt tahun bru..design sendiri ek..cun!!!

Related Posts with Thumbnails