Sunday, October 7, 2012

Hai Oktober




Assalamualaikum   .


Hai bunga.
Hai kumbang.

Hai pelangi. Hai semua :')


Oktober muncul tiba, alhamdulillah diberi kesempatan masih bernafas di alam yang sementara ini. Alhamdulillah juga dah 4 minggu jadi pelajar intern. Semuanya berjalan lancar, dapat sesuaikan diri dengan baik. Alhamdulillah sekali lagi.


Oh oktober. Saya rindu nak balik Kota Bharu. Rindu sangat. Rindu dapur nak masak masak. Rasa macam tersangat boring, sebab dah lama tak sentuh dapur. Hobi baru katakan. Hihihi :)


Nak review drama korea 'Heartstrings', tapi sekarang malas nak menaip pulak. Tengoklah next time nanti yea. Biarlah drama tu orang lain dah berzaman tengok. Sekarang tengah layan 'Rooftop Prince', super best jugak drama tu. Ehhhh! Bagi saya, rasanya cam semuanya super best drama korea ni. Aigoooooo (tutup mulut)


Menghitung hari nak balik beraya ni haaa.. (pangkah pangkah kalendar)
Sangat obses tengok kalendar tiap hari. Nasib tak bawak kalendar masuk tidur je kan? (-,-)

^__^


Terima kasih cinta. 11


xoxo
kiss and big hug 

12 comments:

fAtrinA said...

Bride of the sun pon best :)

azalia hjsalleh said...

nk like gambar ni byk boleh x?
suka bebenar =)

Syazwan Che Deraman said...

hehhe.

sentuh dapur?.
sentuh kuali ke?..ke sentuh dapur gas?..hehehe.

heartstring?.
wan pernah tengok.
sebab ada orang suruh.

tapi wan cepat bosan citer korea.
hehehe

waahh, dah 4 minggu ye.
rasa macam sekejap je.

jaakechik said...

comelnya gelang pelangi tuu..heee

Iffah Afeefah said...

xtgk lg cite tu

da de. tggu mase je

lawa getah pelangi itu

! nurul ! said...

sonok ke cerite tu??nk tgk jgk laaaa :)

boni kacak said...

sabar2..tak lama lagi berayalah kita..hehehehe

Namee Roslan said...

sabar lagi sikit je ok.tak lamadah kita nak rayaaa lagi :D

Yousof said...

Lama tak jenguk sini.. Header 'baru' tu ringkas tapi cantik dan sudah tentu berwarna-warni!! ;)

Bagusnya rindu nak masak², hobi macam ni la patut ada pada setiap anak gadis sekarang ni. hihi


Sabar, panjang masa dapat review drama korea super best tu.

Balik beraya dan bersuka ria dengan keluar tercinta pun super best tu.

Editor'Amator said...

LIKE! for pic tu..hehe.. bestnya dapat balik raya.. =)

Salwa said...

Best ke cerita tu?

syakey said...

sila sila buat review ye! yg rooftoop prince tu best ke? kenapa macam ramai dok tgk @_@

Related Posts with Thumbnails