Saturday, October 13, 2012

Happy Birthday PC




Assalamualaikum  (^,*)  <kenyit mata>


'Happy birthday Pelangi Chenta' 
Happy birthday to you :-)

Saengil chukha hamnida, saengil chukha hamnida (tetiba versi korean)


Terasa comel plak nyanyi versi korean punya.  Heheee..
Sebenarnya kelmarin punya cerita untuk birthday PC ni, hari ni baru nak update. 
3 tahun 1 hari  :)


*diculik dari abang google


Craving nak makan kek rainbow ni :-(
Tak leh tengok 'rainbow' sikit. Semua nak. Huhu (^_^)


Alhamdulillah dah tiga tahun ye kamu. Cepatnya masa berlalu. Dalam masa 3 tahun ni, 500 entry dah. Fuh rasa banyak jugak, terima kasih yang mana sudi singgah sini walaupun blog yang tak seberapa. Yang mana tuan dia sentiasa buat-buat busy sekarang ni, balik kerja dah malam. Malam untuk rehatkan diri (okey itu alasan).


Hujung minggu baru ada masa bermanje manje dengan blog, sambil usha entry rerakan. Banyak dah entry blog masakan yang tak terbaca. Selalunya walaupun tiada masa nak update entry, sempat la jugak usha entry kakak kakak kita yang share resepi setiap hari. Rindunya kat dapur. Huuu -___-


Rasa nak makan kek secret recipe je, tapi takde geng nak ajar keluar. Tak best kot pergi makan alone. Rasa nak beli pizza je petang ni. Ganti kek dengan pizza yang kat pasar malam. Pizza tu memang macam kat Pizza Hut dah. Nak beli dua slice. Haaa amik dia. Hihi :)


Selalu ada je setiap hari keywords masuk berkaitan 'Blog Masakan', 'Kedai makan best di Bangi'. Harap ada yang membantu korang. Siap ada yang request nak tahu kedai makan mana lagi yang best dekat Bangi ni. Nanti ada masa, saya share. Sabar itu manis. Manis macam gula. Heee (-:


Tengah melayan 'Rooftop Prince' episod 19. Tak menyabar nak habiskan semua episod, lepas tu nak download ost. Ost Heartstrings pun duk dengar setiap hari. Best sangat. Romantik je suara . Aigoooooo...

'So give me a smile'    *flying kiss*



Babai awak awak.
Terima kasih sudi baca, jaga diri !



xoxo
kiss and big hug

10 comments:

gadis oren said...

yeyy da 3 tahun da , heppi birthday pc ! ;)

Cikgu Vina said...

hepi besday to ur lappy =)
hehe..btw, sy dah follow awk

apis of art said...

happy birthday blog.. sedap kek tu nampaknye..

syakey said...

lamaaa dahhh. slamat ulangtahun yg ke-3!!

suruh blog tu makan kek pelangi secara halusinasi k ;D

kocix! said...

ku ingatkan besday pc=komputer! bhahaha... over siap kek!

hb lah ucap kn..

btw tengs ye folo!

nik ros said...

happy bday to blog dan tuan blog skali.
sedapnya tgk kek pelangi tu kan

Innanie | Ariffin said...

to my dear lil kid, PC! Happy birthday darling. thanks for the sweet message you had given us for several glory 3 years. may you will be more success in future.


p.s: kiss me you owner ya!

Gieyana said...

happy birhday pc..1st pic tu cung sgt....tetiba laparnyer tgk kek nih..:-)

zila manaf said...

slmt ari lahir pc!

♥ p a a n i ♥ said...

cantekk betul kek tu. sayang nak makan.

Related Posts with Thumbnails