Saturday, June 9, 2012

Happy Moments




Assalamualaikum ...... ('',)

Rajinnya update entry, exam dah tak lama la tuan empunya jari. Lagi 4 hari nak tiba. Bosan lah tengok nota, tengok laptop tak bosan pulak. Nak exam, ada ada je lah aktiviti nak rilex. Kalau lah boleh halau perasaan malas dan sikap ingin rilex 24/7, kan best. Tu semua kena ada semangat yang kental kot.


Kemain lagi tajuk dalam english. HAHAHA *gelakkan diri sendiri.


Terima kasih kasih sayang. Cecece... Miang keladi. Belajar tak habis lagi, gatal nak berkasih sayang konon. Glurpppp.. Yela.... T_____T


Lagi setahun nak habis belajar, lepas tu dah boleh kan? Kan kan kan??  :)

Maaf. Tulisan agak "cakar kucing".

Tengah sibuk baca nota itu ini, semestinya ada perasaan cepatlah exam. Nak habis cepat, lepas tu boleh balik rumah. Dekat 9 minggu tak balik. Rindu sangat. Sesangat. Perut ni pun tak sabar nak makan makanan kat rumah. Jemari ni dah gatal nak masuk dapur. Dah banyak bookmark ni, semuanya resepi apa yang aku nak masak. Gigih tu. Hobi sekarang suka masak. Okey tak camtu. Nampak ke girly-an. HikHikHik..


Hari tu ada terjah kedai komputer dalam UKM ni je, kedai tu ada lah jual novel orang putih murah-murah. Aku pulak sibuk duk usha segala jenis novel, member plak duk tengah ngadap orang kedai untuk repair laptop dia. Yeah aku beli novel tu, "The rise and fall of a yummy mummy". Entah rasa terdetik nak beli yang tu. RM5 je weh, murahkan, sebenarnya RM7, aku duk mintak kurang. Ahakssss ^____^


Time aku dah sakit mata tengok nota, aku rajin plak baca novel tuh. Eiii tak sabar nak habiskan. Serius best. Jalan cerita seorang mummy dalam usia muda. Wotwot.. ('',)


Tak sempat nak usha usha blog orang time nak exam ni. Sorry lah mana yang singgah, ni pun sempat update je. Lepas exam, ada 4 5 hari kat rumah, akan ku terjah sorang-sorang. Terima kasih sebab sudi singgah sini selalu. Setiap hari ada je keywords "Biodata Aaron Aziz" sesat masuk sini. Dulu, memang aku ada share pasal tu. Memang setiap hari, ada je yang rajin nak baca biodata AA. Huhuu  -,-



Hati ini rindu dia. Ye mama. Miss you  (^,^)


You number one for me. Only you... Promise 

Spesis suka ambik gambar kaki. Binggo!
 Nasi kegemaran. Aku rasa semua nasi jadi nasi kegemaran. Damn!
Sedap sedap! Akok tu aku telan 3 ke 4 biji entah. Haha. 


Tiga gambar kat atas ni, time pergi Makan Malam untuk Anak Kelate di UKM pada 6/6/2012. Sebenarnya, Sultan Kelantan ada untuk majlis tu, tapi beliau tak hadir. Kita hanya mampu merancangkan. Lama tak balik rumah, dapat lah makanan memang dari Klate, hilang sikit rindu. Ohhh Kelate...

Sampai sini dulu, ada masa, aku update lagi. Hari ni tak makan lagi, malam kang lah pergi makan. Dah ada kat bilik, tak pergi mana-mana. Nak keluar pergi cafe pun rasa malas. Exam oh exam. Harap semuanya dapat dijawab dengan tenang. Amin  (-:


Ada BE baru lagi. Oh yeah Nuffnang. Thanks awak sudi baca. 

xoxo
kiss and big hug


13 comments:

onie said...

dahhhhhhhhhhhh,sila katup laptop,hahaha.... awokkkkkk, dapat BE lagi?kerat patbelas pleaseeee :P

HAFIZ MALEK said...

gudluck eh... jgn malas2

.eypgonzales. said...

eee ! dengki nye ittewwwwwwwww ~ ne aci dapat BE lg .. hek3 .. blanje mkn plezz ble da cash out nnt .. =P

omeyy nye kasut dye .. ekekekee~

shera haifa said...

gud luck ehh.

:)

Iffah Afeefah said...

akok lme xmkn

nyummiiii

FnF Simple Life said...

pelangi chenta study apa ye di UKM? mcm subjek engineering. Akak dan suami pun study engineering juga di UKM dulu. electrical, electronics & system.

Salwa said...

I sangat suka akok! :D

Dawia said...

sedapnya mkn nasi kerabu :)

Hafizin Jamil said...

aku tengok yang part nasi kerabu tu je..fuhh.kena makan puas2 nanti balik ni..

zOeY zAu YaH said...

rajin2 blajr tau hihi

FnF Simple Life said...

salam wani...sowi lambat menjawab soklan2 wani...akak reply cni ye. act akak kerja di Msia. skrg akak ambil cuti tanpa gaji selama 3 tahun sbb ikut husband ke Jepun ;)

Asmara said...

Gambate! selamat menjawab soalan! ;D

Namee Roslan said...

hehe. minggu exam...tabah! chaiyok ok :)

Related Posts with Thumbnails