Tuesday, June 5, 2012

HAHA Running Man



Assalamualaikum  >,<


Hari ni dah 5 Jun 2012. Ada lebih kurang 8 hari untuk berperang dengan final exam. Wish me luck ye. Dalam tengah orang lain sibuk bersenang lenang dekat rumah, biasalah studyweek ramai yang balik rumah. Gamaknya nak study kat rumah. Aku jugak yang tak balik.

Yoona dengan HAHA   :)
Gary, Kwang Soo,HAHA 

Running Man? Siapa pernah layan? Dan siapa yang tergila-gila dengan RM ni semua? Ahaaa.. Aku takde lah hardcore punya minat, biasa-biasa je. Adik aku yang peminat betul-betul, setiap episod semua dia ada. Kalah aku yang peminat drama korea punya orang. Hihi  -,-


HAHA?


Ni bukan gelak ataupun tengah gembira sebab exam tak start lagi. Tu salah sorang dalam RM. Yang kecik cute comel dan pakai spek takde cermin. Hek Hek Hek.. Dia kan penyanyi. Jom tengok video kat bawah. Hari-hari weh dengar lagu tu, suara dia power betul. Serak serak cam gitu. Aigooooo !




HAHA ataupun nama Ha Dong Hoon, yang selalu buat movie sendiri bila ada mission. Lucu weh. Tak caya pergilah tengok RM sekarang. HAHA dalam video ni pun dah buat sakit perot kena gelak selalu. Hilang stress kejab sebab nak exam. ^__^








Next entry nak terjah pasal Kwang Soo plak. Hihi :)
p/s: Gambar tu semua dicekau dari abang google ^^


xoxo
kiss and big hug


17 comments:

M.hakimi said...

kalau minat layan m-hakimi.blogspot.com..tq:)

Syazlina Khairuddin said...

sy pon gila tgk rm jugak..hihi..so far tgk smpai ep 76 je..kena tg provider bg next2 episode..suka haha!

Iffah Afeefah said...

HAHA?

belum nk layan lg

abiskan citer korea dlu y mne dan

Prodigious Yuni said...

Running Man memang best..terutama episode yang guest dia tu JYP..memang kelakar sangat!!

kocix! said...

rumet aq gile rm jgk. tga2 mlm dok gelak2.sronok sgt ke pun??

hehe

JungRara said...

rossa~rossa~rossa~

Asmara said...

Good luck!

Zie said...

Wah rajin layan yer..n

shida'R said...

ala..korea ke? shida ngn korea xngam la plak ~_^

ibundo said...

anak bundo sibuk cakap paassal running man..
good luck in yr exam.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jrng layan kecuali ada special retis uh theyols jemput baru tengok ngeee

Un Phat Lee said...

runningman terbaik.lu dah terngah ep terbaru kat thailand tuh?

FnF Simple Life said...

haish...demam korean drama melanda dimana2...akak je tak berapa pandai nk layan...maybe takde geng kot...anyway...struggle 4 ur exam k.

fatin hanani said...

waaaa...fatin memang suka cita ni hehe...setiap episod ada nah..hehe follow smpai la hehe[sama ngan adik awak hihi]..gila boleh release tension cita ni..gelak guling2 hihi...

Namee Roslan said...

running man! ala nak tengok jugak. hehe. semua org tengok running man, semua gelak gila2!!

arini said...

xsabar nak tgk haha kahwin 30 n0vember ni...:D

arini said...

xsabaow nk tgk haha kahwin 30 nov nh...wahh!!!:D

Related Posts with Thumbnails