Thursday, June 14, 2012

Bintang Hati




Assalamualaikum  (",")

Ter-rajin nak update entry hari ni. Kelmarin dah lepas 1 paper, tinggal 4 paper lagi. Adududuuu.. Soalan kelmarin overall alhamdulillah boleh jawab. Tapi, part 20markah tu rasa cam dapat berapa sen je. Tak tau nak olah camne bila suruh terangkah kaedah nak buat 3D isometric. *blur.

Froggy. Kawan baik DBK aku  ;-)

*padahal aku penggeli katak.

Next week masih ada 3 paper dan minggu satu lagi ada 1 paper. Paper minggu depan yang ter-stress lebih ni. Paper hari Isnin ni subjek Sains Sosial. Terasa begitu mengantuk bila baca buku. Dah macam subjek budak kaunseling. Semua pasal persekitaran dan sosialisasi. Baca dua tiga mukasurat, dah nguap. Dah teguk air nescafe pun masih ngantuk. T_____T


Tak sabar nak habis exam, padahal baru lepas 1 paper. Bongek!


Paper subjek Numerical yang rasa terstress sekali weh. Banyak method kena ingat, subjek kira-kira ni. Subjek ni subjek pilihan ataupun elektif, ramai yang tak hingin nak ambik subjek ni. Sebab sangat susah dan akan memeningkan kepala dengan segala jenis formula. Awal sem aritu, memang tak pilih pun subjek tu. Duk gatal nak ambik webprogramming. Alahai, ada clash pulak dah subjek tu dengan subjek wajib fakulti. Ohoiiii terseksa kejab.

Tak sabar nak balik Kelate..


Lepas tu nak ambik subjek web grafik, adudududuuu clash jugak. Clash dengan subjek tahun tiga. Aku gatal kaki nak ambik subjek elektif tahun tiga sangat. Habis pilihan aku tersekat. Akhirnya keterpaksaan ambik Numerical tu hah. *pasrah jela. Hahaha

Stress mengadap nota Numerical T___T


Lagi pun, ada dalam 20 orang je ambik subjek tu, sebab Dr yang menganjar tu pernah ajar kita orang semester lepas. Dia superduper baik dan jenis slumber je. Tak akan rasa stress sangat dan senang nak belajar. Disebabkan semester lepas kita orang jenis hantar assignment COPYPASTE je. Dia rajin bagi assignment sekarang. Balas dendam dengan kes sem lepas. 


Banyak benar kerja yang kena present. Haruslah dia ambik iktibar daripada sem lepas. Sapa suruh rajin sangat sem lepas. Haaa ambik kau setiap minggu ada jer projek tu, projek ni. Dah la subjek ni tersangatlah method. Nak faham satu satu method tu ambik masa. Apatah lagi, nak kena present sorang-sorang kat depan. Haruslah present tu benda yang Dr tak ajar. Kena buat rerakan faham. Haruslah susah. Hahaha..


Nak faham untuk diri sendiri pun sampai rasa nak cekik je sapa yang reka method tu. Berbelit-belit punya jalan kira. Semua method belajar dari internet je, mana yang ada dalam youtube tu senanglah nak faham. Mana yang takde, parah otak nak faham. Bab kira-kira ni susah sikit kalau belajar sendiri. Lainlah yang jenis semua baca je.. Kan  >,<

Ambik dia. Ni jadual exam sem ni weh   -,-


Panjangnya aku merepek kali ni. Nak sambung tengok cerita 'Chow Kit' lah, tadi tengok separuh je. Terseksa mata tengok awal-awal cerita tadi. Seksi benar  Y____Y 


Macam mana kalau adik aku tengok cerita tu. Mestilah dia akan tengok. Movie melayu kot. Arghhhhhh nape la cerita melayu camtu sekarang. Tak perlu nak dedah benda tu. Kalau bebudak tengok, tak ke akan membuat si budak tu fikir 18sx. Ish.... Melampau!


Cau dulu. Good luck pada rerakan blog yang tengah final exam sekarang. Kasi buat terbaik untuk final exam, lepas ni cuti, cuti lah sepuasnya. Fighting fighting ! Xoxo~


xoxo
kiss and big hug

20 comments:

Iffah Afeefah said...

ermmm cite melayu pe nk dhairankan

hafiz hafizol said...

kemain.. haha.. bawak byk bersabar la kak wani.

FnF Simple Life said...

gud luck 4 the xm dear

Rara Nasiha said...

Good luck for your exam :)

Tinta Lana said...

Salam. hek3, perghh, dekat2 giler jadual exam tu ya >_<

Masa lana blaja lu, tak pernh lgi dpt jdual cmni..tpi, salu kursus kitaorg bila exam, ant course yg papernya last2. Org lain suma dah balik..kitaorg tak balik2 umah, bertungkus lumus study lgi,huk3

Namee Roslan said...

wah wah....seems very busy dengan exams n assgnments. takpe,tabah ok !! hehe. pastu boleh balik kelate happily !! boleh saya pesan budu. hihi :)

Sally Yatiey said...

Goodluck untuk exam :D hee

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...exam3...

stdy hard n smart..hehe

all the best yunk...:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gud luck ;)

Best Business Brands said...


a band from indonesia. Nice song. Credit to RFZ TheOneServe, The One n Only : )

cikwahidaidris said...

awak ambik kos ape eh? btw, gud luck ! ;)

toko baju muslim murah said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

ain dzaya said...

nak ain tarik pelangi jauh jauh dari medan peperangan ini kah?bhahaha..
bole je!

Gara-gara idea . . .

merahitujambu said...

good luck exam dear

Nyue said...

kelate mno tuu??? gudluck exam yea...

Nur Aischa said...

goodluck exam ya kak :D takmo stress stress.. hee~

shida'R said...

gudluck pelangi exam nnt..lpas tu leh enjoy!!! heheee :)

Shawn Razaleigh said...

gudlak utk numerical esk!
cuti blk klate nati roger gua weh








gua bukan org klate. haha

Liza Razak said...

good luck tau...jgn stress2 yer :)

dhiera said...

dah balik kelantan ke?

Related Posts with Thumbnails