Thursday, September 2, 2010

hujan titik titik.

.Assalamualaikum.



yeppi (melompat girang)..


hey kamu. dah selamat habiskan puasa untuk hari ke 23 kan. alhamdulillah. semoga dirahmati olehNya. amin. tajuk entry kali ini sangat comei tak. itu kehendak daripada seseorang itu. sungguh nakal beliau. disebalik perkataan itu. memalukan aku. adakah itu macam kanak-kanak. *blushing* hari ini. mid term subjek kmk. sangat bosan itu subjek tau. bikin diriku tertidur banyak kali time tengah meng-studykan diri. last-last, amik masa sekejab untuknya dan masuk tidur. cam pakar psikology jer baca buku tu. pasal cara nak berfikir la. cara pembacaan strategik. memang sangat bosan. yeahh! dah berakhir pun exam tu. esok plak ada mid term math. wish me the best tau. study sorang-sorang macam tak best jerp. dah la banyak kena study sendiri. sebab dah banyak tertinggal. kan masuk 2nd intake. huuu || buat otak serabut. dengan fikir masalah itu ini lah. semoga Tuhan permudahkan segalanya. insyaAllah. amin. ok lah. mau serabutkan diri dengan lecture math ni. doakan diri ini makin rajin kuasa dua taw. ok.



.bye.

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

diriku said...

kmk??

laskar rainbow said...

kemahiran maklumat

paan said...

selamat berhari raya :)

laskar rainbow said...

thanks paan. kamu jugak!
makan nnty ingat2 lah orang kat sni...ek

Related Posts with Thumbnails