Monday, September 13, 2010

shopping itu best kan. pilih itu ini.

Assalamualaikum & Salam Kasih Sayang !



senyum kambing. bukan macam kambing okeyh. tetiba plak tersenyum kambing pabila memulakan kata-kata. kan dah termaktub " senyum itu sedekah ". bukan susah pun nak senyum kan. tak bayar pun. tak macam nak masuk tandas awam, kena bayar 30sen. entry kali ini aku nak story mory pasal masa bershopping hari itu. saat paling best dan yang ditunggu oleh para gadis semua kan. kebanyakkan si gadis semuanya suka bershopping. susah juga nak jumpa si gadis yang takde gejala nafsu shopping. semua mata duk berpinar-pinar time pergi megamall. omg! banyak giles sale !!! malam itu. ku habiskan wang untuk si kemeja, tshirt dan si jeans. ehek3


.picture-picture kami. love both of them.



























lepas jerp shopping. pergi makan-makan bersama keluarga terchenta. siap amik photo lagi. nanti tengoklah. sayang sangat pada keluarga tersayang ! luv u.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

paan said...

dah habis raya pun nak shopping ke cik laskar yg gebu ?? haha

laskar rainbow said...

laskar rainbow said...
entry raya tak masuk lg oke. ni before raya k.. ahaha..;p
sape gebu? kucing mmg la gebu kn...ehehe....
esk la entry raye..

diriku said...

he2..tnggu entry raya dlu lah..

laskar rainbow said...

ehehe...selamat menunggu

Related Posts with Thumbnails