Monday, September 6, 2010

awak.saya rindu nak tengok awak.

.Assalamualaikum.
happy mode. tapi dalam hati penuh bara.berapi !

hye kalian semua ! semoga sihat walafiat. amin. sorry sayangku pelangi chenta. tak dapat luangkan masa bersama mu. bz kalah pada PM. haha. || sorry tau dear. dengan baru habis mid term kmk dan math. semua tu buat kepala otak ku serabut. alhamdulillah semuanya sudah tamat. habis mid term math, 3september2010-jumaat. bersama dengan cik tia, lepas jerk exam. nak pergi kl terus. punyalah tunggu bas lama. dari pukul 12 lebih hingga pukul 1 lebih tak datang datang. lastly, ambik keputusan pergi bilik cik tia. untuk solat. baru lah teringat. solat jumaat kan. patutlah bas takde. memang cam mangkuk maggi dah duk tunggu. dalam 2.30pm baru dapat naik bas. lama giles tunggu. dah jemu dah tunggu bas. hekhek || sesampai jerp dekat stesen ktm. cik tia dapat call dari bapa saudara dia. kita orang dapat balik kelantan hari ini. yeahhh! suka sangat. walau hajat ke kl tak dapat ditunaikan lagi. nasib baik tak beli tiket lagi, tapi time tu duk beratur nak beli tiket la. pastu tunggu bas lagi. adoiya. hekhek




balik jerp bilik, terus kemas barang. kemas apa yang patut. memang berselerak la meja study. biasalah ada exam. memang takde masa nak kemas before exam. bila dah habis exam baru lah leh kemas semuanya. sapu lantai lah. lipat baju mana yang tak dilipat. kemaskan diri. segar sikit badan. tunggu cik tia call jela. sambil duk goyang kaki main mukabuku. dalam pukul 6.30pm, cik tia datang. amat malu juga dengan bapa saudaranya. kami makan untuk berbuka puasa kat mcd. lepas tu bertolak balik. jalan boleh tahan. jem giless. dalam pukul 2.30am sampai kb. alhamdulilah kan. balik jerp rumah. wah. tengok ada si comel. geram giles. tapi simpan niat nak manja manja dengan mereka. esok masih ada. masuk bilik. buka si lappy. main mukabuku sampai terlentok. heee..


.macam kartun jerp. segan. *tutup mata*


hari sabtu-4september2010. dapat jugak pergi bazar ramadhan kat stadium. ramai giles manusia berpusu-pusu. macam macam ada-ayam golek, kuih muih, nasi beriani, nasi kerabu, nasi ayam, pizza, sup gearbox, roti john, air tebu, air soya, air laici, air milo, air anggur, air a&w dan banyak lagi. kalau nak cerita semua makanan yang ada esok lusa kot baru habis. akhirnya dapat gak makan ayam percik, kuih jala mas dan kuih buah tanjung. best sangat. alhamdulillah. syukur. hey korang ! tajuk entry itu tiada kena mengena dengan sesiapa. saja nak gatal gatal. tak salah kan. sampai di sini dulu ye warkah ku kali ini. kalau aku rajin kuasa dua. nanti nak manja-manja lagi dengan pelangi chentaku.

.say goodbye kbh-ukm.



.bye.


xoxo
kiss and big hug

2 comments:

paan said...

macam kanak2 kamu nie..hahaha

laskar rainbow said...

macam kanak2?? ehehehe..nape paan ckp cmtu??

Related Posts with Thumbnails