Tuesday, September 14, 2010

bila raya. inbox penuh dengan msg raya.

Assalamualaikum dan Salam Aidilfitri

mood kegembiraan dan kesyukuran hendakNya.....


ciku cak aaa. wahaa. dah banyak hari tak merepot coretan kat sini. duk rumah banyak " rilex " kan diri. bagus tak anak dara sorang ni. walau tak bagus. peduli apa. asal hidup gumbira. wahaha. pejam celik celik pejam, dah genap kita berpuasa selama sebulan. cepatnya masa berlalu kan. bulan baik dah pun meninggalkan kita. harap tahun depan insyaAllah kita akan berjumpa lagi. amin. dah tiba bulan syawal. kuih raya. baju raya. mercun. lemang. ketupat. duit raya. semuanya tak terlepas bila kita menyambut lebaran. happy juga la, sebab sempat juga sahur & berbuka puasa kat rumah. sempat pergi bazar ramadhan lagi. siap dapat makan ayam percik, kuih jala mas dan kuih buah tanjung. akhirnya kan. ehehe |




di lebaran ini pelangi chenta ingin mohon ampun dan maaf kepada kalian semua. kalau ada salah silap atau terkasar bahasa. dah namanya manusia, tak kan lari dengan kesalahan kan. seperti biasa. menyambut lebaran di kampung halaman. memang " kewajipan ". haha | berbaju kurung oren ala-ala pink kot. sedondon kami satu family. thanks God. i love both of them. mereka men-complete kan diriku. sentiasa menceriakan hidupku dalam kesusahan dan kegembiraan. hidup susah senang kita bersama selamanya. nanti korang tengok lah picture ku yang di capture time raya ek. sudah raya yang ke 5. baru terfikir nak update pasal lebaran. orang lain dah lama kan. its ok kan. time puasa badan turun sikit. lepas raya jerp. badan naik banyak. ahaha | time raya makan tak ingat badan. macam nak makan semua makanan jerp. disini sudah la warkah dariku buat masa ini. nanti ku post lagi. thanks bagi sesapa yang sudi baca postku. thanks a lot. nak bagi kuih raya melalui blog, tak boleh plak. kalau boleh takpe jugak. ehehe. take care semua.






xoxo
kiss and big hug

5 comments:

paan said...

rumah baru ker ?? xbercat lagi..

diriku said...

he..masa raya, ganti blk diet masa pose..he2

laskar rainbow said...

paan : nie umah nenek. ubahsuai rumah..seb bek smpt siap sblom raye...tu xsmpt nak bercat...ehehe...

diriku : ehehehe...bila nak berdiet asyk tgk makanan sedap atas meja...

Black_roses92 said...

2 mmg da wajib la..mms n sms raya.. ;D

laskar rainbow said...

ehehee...tp.
windu zmn dlu2..dpt kad raye

Related Posts with Thumbnails