Sunday, March 25, 2012

Warna Warni Pelangi



Assalamualaikum  >,<



Hujung minggu je, tak tau nak buat apa. Nak siapkan assignment, mood malas datang bertandang. Tengok la esok lusa baru ku sentuh dikau ye assignment semua. Hati ni rindu nak balik Kota Bharu dah. Dah masuk minggu baru kan hari ni. Jadi tinggal dekat seminggu lebih lagi nak balik. Rindu sangat. 


Dapat tau, mama nak datang KL minggu ni. Boleh la aku manje manje sikit kan. Nak makan itu ini. Yeyeaaa.. Hilang rindu sikit. 


Arini breakfast makan roti yang disapu dengan tuna. Best. Makan 2 3 keping dah kenyang. Tambahan plak rajin kacau air kopi Mahkota Dewa. Memang menusuk perut. Gejala malas nak pergi cafe untuk beli makanan adalah salah satu kesan bila hari cuti camni. Makan apa yang ada je la. Asal isi perut comel ni. Comel ke? Hihi


Cantik tengok si kak Irma bertunang. Berseri-seri. Kalau orang bertunang, memang semua berseri seri ye. Aku nanti berseri ke tak eh. Gatal benar bunyinya bila aku nak berseri bila dah bertunang. Tak nak lah bertunang, kahwin terus. Jimat duit. Hihi


Belajar kasi dapat dulu segulung ijazah dulu cik mek weh !

Lepas tu kerja , dapat beri duit kat family. Baru fikir untuk kahwin. Amin :)

Memang aku suka sangat google sana sini pasal wedding. Biasalah umur ke arah tu kan. Lumrah dunia, tak gitu? -,-


Bestnya makan dessert ni. Tengah sedih pun, terus jadi happy kan :)

 Ceria bak pelangiii. Seriusssss cantik !

Gambar tu semua dicekau dari abang google.


Ada tak kat Malaysia buat wedding warna warni camni. Ceria je aku tengok. Bila dah dalam gambar, mesti cantik gila kan. Semua nak pelangi, dasyat lah kau Pelangi. Jangan beri nama anak nama pelangi sudah. Pelangi kan istimewa, tu aku suka. Dan semestinya aku ni special dalam family. Sorang je gegirl. Kiranya aku ni macam pelangi dalam keluarga. Istimewa la kan. Hihi :)


Byebye semua. Rajin nak terjah blog korang arini. T________T



xoxo
kiss & big hug

27 comments:

kura said...

cewahh. pelangi dlm keluarga gituuu. hehheh

naziyatul fatihah said...

pelangi selepas hujan itu cantik...

Chuu Muqhlis said...

bile nak kawen tuuuu :P

Ain Dzaya said...

ada jer..tp kene pandai main kaler la...nty nmpk messy sgt..

"CSI MALAYSIA "unsolved" cases.".

shiema sufian said...

shiema suka warna warni ceria je nampaknyaaa (:

yana lyana said...

terliur pulak tengok dessert cantik tuh!

lisa said...

patutlah nama pelangi, ada maksud rupenye :D

syakey said...

makanan kiut miut sgt sayanggggg nak makan. :D

syiok jugak kawen wrna wrni cenggini. idea tema yg best ;D

Azhafizah[フィザ] said...

tema warna warni pun nice jugak..tapi jgn warna warni sangat..>.<

say to easy=) said...

pelangi lambang kehidupan seharian jugak :)

fathiahRAIHANA said...

amboi, pelangi dlm keluarga gitu. untunglahh ^^

tapi pelangi mmg cantik pun.
duduk di dua tempat yg berbeza pun msih boleh nmpak pelangi yg sama :D

Natasya Naslin said...

ehem.. sggah blog c gorgeous ni jap =p

meriahnye kaler ha.. mmg pelangi la =)
nnt dah dtg seru ke arah itu , kad jgn lupe kay.. haha

onie said...

onie pon suka! cantik :))

si robot comel said...

style kot if kawin warna-warni weyh,cer buat :) aku sokong

Asmara said...

cantik la pelangi. cuba la buat nanti. mesti cantik sangat! ;D

si ngokngek said...

wah hajat nak kawin dh ada..tunggu ja lar kan..err

ish aiskrim warna-warni camtue kasi gempak huih

xila riston said...

e wat wedding kalerful pelangi...mesti ohsemmmmm

Nina.DO said...

Ehh lawa warna pelangi tu, kne dgn pelangi chenta punnn :)

Liza Razak said...

saya suka pelangi..warna pelangi menceriakan kehidupan :)

Rapunzel Cikilolo said...

pelangi kan ceria. lapang je dada tengok...

dhiera said...

belum pernah jumpa wedding tema pelangi dekat malaysia~

Allya Syahirah Riff said...

suka jugak pelangi! semua warna striking2 <3

♥ p a a n i ♥ said...

wahhh suka laaa gmbar2 rainbow ni semua..terutamanye kek pelangi tuuu hehehehe

semutsengal said...

kaler dia lembut belake.

Namee Roslan said...

color pelangi itu sgt menceriakan !!! :) namee suka warna pelangi. dapat buat namee senyum.. :)

aTy _faRed~ said...

yeah..begitu lah kehidupan..remaja..dewasa..pelajar..pekerja..kemudian berubah lagi..ke alam perkahwinan..kendian menjadi ibu..dan seterusnyer...kite mamng akan sintiasa berubah..:) asalkan yang lebih baik..

~azillakhalison~ said...

osem pelangi!!

Related Posts with Thumbnails