Thursday, March 1, 2012

Selamat Datang Mac



Assalamualaikum  >,<



Alhamdulillah dah masuk bulan Mac untuk tahun 2012 ni. Cepatnya masa berlalu pergi meninggalkan kita. Rumah kata pergi, kubur kata mari.  


Dah minggu 2 minggu masuk belajar untuk sem baru ni. Ni pun masih terkapai-kapai, macam tak berapa nak sure lagi dengan subjek elektif yang nak pilih. Haishhh !


Sem ni pun tambah satu subjek elektif dari tahun tiga. Tahun tiga nanti kan akan busy dengan final year project, tu yang beratkan sem ni sikit. Sem ni insyaAllah ambik 20 jam kredit. 


Pejam celik, pejam celik. Bulan Mac kembali tiba. Melabuhkan tirai bulan Februari. Bulan Mac, bulan cinta hati. Eh eh! Dalam bulan Mac, birthday orang yang Pelangi sayang. Bestfriend forever :)


Pelangi hati pun akan meningkat usia bulan ni. Makin matang ye awak. Tak boleh nak buat perangai macam budak budak darjah lima tau. Kena matang. Heee   :)


Semalam ada perjumpaan dengan pegawai kesenian dan penyelia penyelia kelab dan persatuan untuk bahagian kesenian dan kebudayaan. Malam tu juga, student akan jumpa penyelia kelab masing masing untuk discuss mengenai carta organisasi, aktiviti dll. 


Pelangi memang maintain lagi dengan Kelab Seni Batik. Tiga sem la kiranya masuk kelab tu. Ngewww Ngewww   -,-


Dah namanya nak create carta organisasi baru untuk semester baru. Memang dah set dalam otak, tak nak dah menyerah diri jadi orang atasan. Nak jadi ajk, ahli jong kalut bagi bahasa Kelate nya. Hihihi  


Panggggggggggggg !  *tutup muka.


Tuptup member cadangkan Pelangi jadi Pengerusi lagi. 


Rasa nak bom je bangunan time tu. Tapi, apakan daya, penyelia memang setuju. Uhuk Uhuk Uhuk .. Kiranya dah tiga sem berturut turut juga lah Pelangi jadi Pengerusi. Pengerusi yang tak berwibawa kot. Hahaha. Pengerusi yang selalu buat ikut suka. Pengerusi yang suka datang lambat.  Ngeeee..


Lagi sekali akan sibuk , dah la sem ni ada bengkel lagi untuk Pengerusi dan S/U kelab. Best kan. Huh! Rasa macam aduii malasnya nak naik turun pejabat, nak settlekan pasal kertas kerja. Takpela, terimalah dengan seadanya. Setiap yang berlaku ada hikmahnya. Tak gitu ?   *sedapkan hati.


Sampai sini dulu edisi luahan perasaan. Jaga diri  T__________T



xoxo
kiss and big hug

23 comments:

aReLaN said...

selamat menjadi pengerusi buat sem ke-3 berturut2.hohoho...cam menarik je kelab seni batik

syamsid dhuha said...

oo bulan 3 ropenye . same la kite . haha

kakchik@ella said...

wahhh!! bizinya march dia.

najihah sahami said...

waa..nampak sangat pelangi ni berdedikasi orangnya..hehe..

orang dah percaya, buat yang terbaik ye pelangi sayamm! nanti mish nak adiah batik satu. hahhaa

lisa said...

bukan senang orang nak bagi jawatan pengerusi kat kita tau pelangi.. tahniah !! :)

Ms Fai said...

hai dik... sihat? dh lama akak tak jenguk kamu ;)

Innanie | Ariffin said...

gud lak in ur study cik pelangi!!!

tp kesihatan tu pun penting ye! *larik tajuk!

wanabee said...

wah ! tahniah..jadi pengerusi berturut ... memang tabik lah..bukan calang2 org ni ... nak autogrerapp boleh ? aha !
nice entri ... all the best cik pelangi :D

Hans said...

selamat menyibukkan diri :-)

cIk JanNah said...

gud luck dear!

Hafizin Jamil said...

usia je matang..tuan tak lagi kot..haha

saffiya_aleesya @ echa said...

bulan 3 ke?? bape ari bulan yer???

syakey said...

wow hebatt. pengerusi tuuu ;)

♥ p a a n i ♥ said...

masuk sem berapa ni? :)

Hami Asraff said...

Masa itu ibarat nyawa. Hilang tiada ganti.

shark said...

harap2 tuan pengerusi dpt jalankn tugas dengan baik untk bulan march ni:)

cik ika said...

bz mngalahkan pm nmpk..hehehe

Redhzuan Indera said...

= ) untunglahhhh !

done following .

http://www.coretpujangga.blogspot.com

Sr. Maryam Fatanah said...

batik ! interesting..btw good luck

.eypgonzales. said...

take care too dear sys ! penegerusi tape , jgn jd kerusi ye .. =P

bez nye taon dpn da last ! sy perlu kan lg 2 taon utk memegang segulung dgree ... FIGHTING ! :)

Aesya Zealous said...

wahh mesti pandai canting batik

Namee Roslan said...

yay pengerusi ! awww.hehe. tapi cepatnya dah bulan Mac :( rasa macam 2012 ni masa cepat sgt lah berlalu !!

shida'R said...

shida ade beli novel juga..aku dia dan .com hehe.. :)

Related Posts with Thumbnails