Tuesday, June 18, 2013

Final Exam | Final Year



Assalamualaikum    :')


Nomnomnomnomnom. . . .  Alhamdulillah, dah lepas 2 paper. Tinggal 1 paper lagi. Waaaaa tak sabar nak habiskan segala jenis tanggungjawab semester akhir ni. Harap ok ok je la result semester ni. InsyaAllah.


Ni subjek untuk 1st paper aritu -_-


Walau soalan objektif, soalan susah kemain. 100 soalan pulak tu. Tawakal je lah dapat gred apa nanti. Hewwww Hew Hew. . .




Ni plak untuk paper arini (Pengurusan dan Strategi Pembuatan). Banyak sangat kena hafal pasal strategi, harap-harap ok la result untuk subjek nih. Sesaja nak mengada update pasal ni, buat kenangan. Nanti dah habis belajar, baca entry-entry lama. Best wooo. Mengimbauuuu kenangan katakan . Hahahaha ^^


Okeyyylahhh masa untuk rehatkan minda sambil melayan THESIS. Selagi tak hantar draf, selagi tu lah tak tenang jiwa pasal THESIS nih. Miss youuuuu awak ! 


Okbye! Hihi



xoxo
kiss and big hug

8 comments:

Innanie | Ariffin said...

selamat maju jaya kakak cantik!!! semoga terus sukses. kita pun a lil bit busy with the final. kita doakan wani dapat menjawab semua soalan dengan baik dan dapat keputusan exam yang cemerlah. love u beb :)

# beb bila kita nak jumpa....

najihah sahami said...

haha..pelangi tau, mish bila dah keje ni slaluuu sangat belek balik entry masa belajar hari tu. terubat rindu. hee. update banyak2 memori indah ni.

godd luck waniee!

Sue Ismail said...

Gud luck final! :)

hafiz hafizol said...

ALL THE BEST KAK.... KAK JOM KELUAR MAKAN DENGAN SAYA... LAMA X JUMPA KAK... :")

gdsbnga said...

all the besttt kak !
kasi rata! hihi

boni kacak said...

good luck tau.. all the best :)

Ain Dzaya said...

may Allah ease you :)

Namee Roslan said...

insyaAllah cemerlang ! :)

Related Posts with Thumbnails