Wednesday, June 12, 2013

Bila Hati Berbunga Riang



Assalamualaikum .


Senyummmmmmmm sampai penat. Hihihihihihihihi   : )

By the way, rasa macam nak menjerit dekat pantai. Hohoiiiiii Alhamdulillah dah siap taip-taip THESIS. Berapa malam tidur dua tiga jam je, adat orang berstatuskan S T U D E N T. Kan? Lebih-lebih lagi tahun akhir, banyak kerja uols. Projek tu kena hantar, assignment ni kena hantar, THESIS kena proceed untuk bab tu bab ini. Takpelah, redha je, kan tak lama lagi dah nak habis belajarrrrrr.


Seronok sangat . Heyyyy hati. Rasa lega je bila THESIS dah hantar kat supervisor untuk dia check. Tunggu apa nak diperbetulkan jelahhhhh. Harap banyak tak salah. Semua pakai bedal je taip, lama gila tak buat karangan skema cam tu kan. Tabah je lah -____-


I miss youuuuu so much .


Dah tiba masa THESIS dah dihantar ke supervisor. Dia plak call, apakah. Inikah jodoh. Saat hati lega bila kerja dah settle, dapat plak bercakap dengan dia. Hurmmmm double happy nih. Rinduuuu sangat. Dekat enam bulan tak bergaduh. Rinduuuu nak sembang sembang. See you this saturday.


Dia kata nak bagi hadiahhhh nanti. Mulut ni kata tak nak , tak payah susah-susah konon. Kononnya. Hati kata nakkkkkkk! Hahahaha.   Siap pesan suruh bawak coklat plak nanti. Okeyyy saya beli coklat best best untukkkkk awak. Jangannnn kongsi dengan kawan ok. Just for youuuu. Kekekeke~



Much love .


xoxo
kiss and big hug

10 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghhh bhgia tak terhingga!!! syoknyaa dia thesis dah siap.. perghhhhh, boleh berjimba lepas ni XD

Teena Tna said...

Good luck in your thesis! Best nyer dah nk abis..
Mesti skang tgh busy giler kan, final year lah katakan

Innanie | Ariffin said...

tahniah dan all the best wani!!! semoga semua urusan dipermudahkan :)

Amie said...

Tahniah! Bila semua dah selesai rasa ringan je kepala ye...

missh chiorika said...

betul betul busy yeaa orang student ni yeaa :)

najihah sahami said...

ecewahh..double happiness dapat eh. hee. nak coklat jugak yunk!!

Arol Mubin said...

Alhamdulillah. Tahniah kerana berjaya menyiapkannya! Insyallah, semua penat lelah nie akan terbayar nanti. Bukan senang nak senang kan? Hehehe! :D

P/S: Wah! Dah ada si 'dia' rupanya. Hahaha! :D

tenku butang said...

hai yunk..

follower ke 3917

done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

J.Syazwana said...

poyo sangaattttttttttttt mulut kate taknak padehal dalam hati meronta2 tak sabar. debik kang. wakakaka

Sue Lynnda said...

salam~

Jemput join 1st GA saya yer. Mekasih!

http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

Related Posts with Thumbnails