Sunday, June 16, 2013

Alhamdulillah



Assalamualaikum .


Tahniah dan alhamdulillah dia dah berjaya habis latihan. Tahniah sekali lagi. Tak beli bunga or bebear pun, rilek la, kata masuk tentera udara, mat askar tak main bunga-bunga ni kan. Takpe, dah bawak coklat cadbury dan kitkat. Kesiannya, sebab dah cair. Cuaca panas, letak dalam handbag pun still boleh cair. Kalau letak dalam kereta, lain lah. Tunggu jumpa nanti, kita makan snickers banyak-banyak. Tak sempat nak cari kedai aritu.


Lololo.. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Amin :-)


Ini dia gambar-gambar kat sana -Institut Tentera Udara, Ipoh.


Ni awal-awal, semua cari anak-anak masing-masing. Alololoo rindu lama tak jumpa kan.

Robot sangat .

Terbaik lah kawad depa. Semua sama. Macam tengok robot. Hahaha


Pertunjukan waktu akhir-akhir. Perghhhh hebat. Lompat sana sini.

Nomnomnom :')

Kasut berkilat kemain. Bagus disiplin cam gini. 

Tahniah awakkkk   :')


Okey dah boleh start study dah. Fokus untuk exam plak. Tak sabar nak habis final exam yang ada dua paper je lagi ni, 18hb dan 27hb, semoga diri ini sentiasa rajin dan dimurahkan rezeki, cepat-cepat dapat kerja plak. Amin  :-)


Dah jumpa pun still rindu rinduan. Happy dapat attend majlis macam tu, tak pernah lagi tengok depan mata majlis hebat camtu. Thanks kerana sudi jemput , lepas tu dapat kenal family --oh hooo sedikit malu disitu, eh bukan sikit, banyakkkkk. Malu gila. Dah la tak pandai nak sembang-sembang secara serius. Hahaha Btw, everything ok , family dia pun ok ok jer, asyik suruh bergambor sama-sama je, maluuuu kot. Hihihihi Cepat keluar, nak ajak suruh belanja mekdi plak nih. Lalalalalaa~~ Masa untukkkk studyyyyy   -__-


Tunggu saya konvo bulan 10 plak . Heeeee....



Fightingggggggg !


xoxo
kiss and big hug


5 comments:

Teena Tna said...

Sy suka tgok diorang pakai uiniform wrna putih, nmpak smart...
Gud luck final exam, chayokk!!

JungRara said...

wow...teringin nye nak tengok..cm smart je

Umie Artoqiemie said...

kire jumpe mak mertua skali la yer. ekhem.

najihah sahami said...

fuyyyo..tererrrr abang dia. haha. dah bau2 nasik minyak ni. hee. kawen bawah pedang eh nnti sayang? :P

Cahaya Kesempurnaan said...

salam perkenalan..done follow u..follow me back http://nukilancintapurple.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails