Sunday, June 23, 2013

Last Paper | Last Semester



Assalamualaikum . . . . 


Yeayyyyy update entry lagi. Untuk kenang kenangan bila dah habis belajar. Ada satu paper lagi yang harus dilalui. Last payperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Wajib excited. Sebab nanti tiada lagi bebanan untuk final exam. Dah habis final exam nanti, nak kena prepare untuk viva plak. Cuak, takut, tidur tak lena -fikir pasal fyp ni. THESIS lagiii lah. Selagi tak jilid, selagi tu duk tambah, buang part itu ,part ini. Harap semuanya berjalan lancar.





27hb nanti last paper, tarikh tu jugak kena submit draf THESIS uollssss! Sekarang ni bila mengadap nota, minda fikir THESIS. Bila mengadap THESIS, fikir exam plak. Selagi tak settle dua-dua tu, selagi tu hidup tak senang bagi budak tahun akhir ni weh. Sebab tu kemuncak dalam masa tiga tahun ni. Kalau THESIS or fyp ni tak lepas, alamaknya extend la jawab dia. Sape la nak extend kannnn. Walaupunnnnnn, fakulti ni bagi masa satu sem je untuk siapkan final year project & THESIS. Kalau fakulti lain, siap dua sem lagi untuk siapkan THESIS. Tapi kita orang, satu sem je. Satu sem tu ada berapa bulan je pun. Awal-awal sem aritu, sibuk fikir tajuk projek lagi. Cabaran sungguh !


Hari ni, jerebu dah mula menyelubungi UKM. Pagi-pagi dah bau asap. Ingat mata ni haaaa yang makin rabun, rupanya jerebu. Tak selesa betul jerebu ni, nak bernafas pun rasa terseksa je dengan bau asap.



-_- 


Ingat nak pergi Bukit Broga lepas habis final exam ni. Macam best. Nanti dah habis belajar, takdenya nak pergi sana. Lagi pun Semenyih dengan Bangi, tak jauh sangat kot. Hew Hew Hewww  (^,^)


Masa untuk mengadap THESIS lagi, siapkan isi kandungan dan segala mak nenek dalam THESIS tu. 2 minggu lagi nak tamatkan zaman bujang. Eh zaman pengajian sebagai seorang student. Semoga dipermudahkan :')



xoxo
kiss and big hug

10 comments:

shera haifa said...

gud luckkk!!

Noura Qifays said...

seriusly mmg dh smkin teruk jerebu kt ukm. btw, gudluckk exam andd tesis! :)

combi said...

In Shaa Allah :)

Umie Artoqiemie said...

kena lupakan niat, bahaya naik gunung time musim summer ni, ceh.. summer la sangat padahal jerebu haha.. goodluck!xlama lagi habis.. yeay!

dhiera said...

waa... good luck! good luck!

Syazwan Che Deraman said...

goodluck mek.
semoga semua dipermudahkan!

adik we ado masok UKM.
dia dok keris mas.
hehe.

Ain Dzaya said...

teruk juga jerebu kat sana..kat kelantan dah start jerebu dah oi!

Ain Dzaya said...

teruk juga jerebu kat sana..kat kelantan dah start jerebu dah oi!

zakirasli .. said...

semoga berjaya. saya follow sini :)

Namee Roslan said...

nnti kalau kamu dah habis blaja kan..kamu akan rindu n blaja balik. hehe

Related Posts with Thumbnails