Wednesday, March 27, 2013

Semoga Berjaya


Assalamualaikum   >,<


Dah masuk minggu ke-6 untuk semester akhir. Alhamdulillah, diberi nikmat masih bernafas dan melayari hari-hari dengan baik walaupun ada cabaran mendatang. Terima kasih pada mama abah yang sentiasa bagi semangat untuk terus maju jaya. Tanpa mereka, siapalah saya. ;')


Semalam punya kerja, dah boring, ini lah kerjanya -__-


Moga jadi rajin sikit. Kan dah semester akhir ni, muhasabah diri untuk terus maju. Fightingggg !


Ni haaaa subjek yang perlu belajar untuk sem akhir ni, 4 subjek je yang kena pergi kelas, projek tu untuk projek tahun akhir (PTA). Subjek 'real time' plak takde final, tapi amat mencabar jiwa, main dengan programmable logic controller la, tercabar jugak subjek ni walau takde final. Good luck untuk diri sendiri.


Kelas pagi tadi, subjek sampling (",)

InsyaAllah dapat lalui semester ini dengan cemerlang. Yeayyyy minggu depan nak balik rumah dah, setelah dekat 7 minggu dekat Bangi. Balik nak charge dan format otak dari segala jenis perangai malas-malas. Mintak restu dengan mama abah, balik bermanje-manje kejab, lepas tu makan makanan lazat lazat. Oh indah, tiada tempat yang seindah rumah sendiri ,bersama keluarga. Phewwwww.. 


Terima kasih Nuffnang untuk BE ni, bertambah-tambah rezeki sekarang :-)


xoxo
kiss and big hug



13 comments:

misz sheyla said...

amek course ape???haishh peningnye study ni kan.... nak smbung amek degree pun dah takde mood..sebab dah lame tinggal

J.Syazwana said...

gud luck ye.
jangan asyik bace novel je.
eh?
okbai
hehehe

MarnieyZ said...

selamat berjaya kak. ^^
dimana ada kemahuan, disitu ada jalan. In Shaa Allah, permudahkan segalanya. Amin. :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

huishhh nak semester terakhir dah?? bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa jeles betul ena.. perjalanan ena sebagai student pjg lagi... huaaaaaaaaaaaaaaaa apapun all the best ye sis.. ena doa sis cemerlang dalam pelajaran

the malay male said...

balik menambahkan berat badan. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah tak lama je lg ..

lynndamya said...

hai dear, thanx sudi singgah blog saya, wahhh mencabarnya subjek2 tersebut, klw sy, dgr je dh ngeri~~haha bukan bidang sy kot :p hihi pe pon, all the best ;D

gdsbnga said...

ahhhh awk amik course apeeeee ?

Siti(zoey) said...

last semester kena usaha gigih..u can do it..insyaallah :)

Namee Roslan said...

mesti teruja nak habis dah kan.hehe.all the best cutie ! :D

najihah sahami said...

Waa..murah rezeki sayam sy sorg nih.heee. nuff bg bnyk be ye. Nk suh awak cpt kaya lettew.hee.

#ommey tulisan dia.

Ain Dzaya said...

akhirnya habes juga utk akhir sem..sekarang mesti menganggur sakan kan....

Ain Dzaya said...

akhirnya habes juga utk akhir sem..sekarang mesti menganggur sakan kan....

Related Posts with Thumbnails