Saturday, March 2, 2013

Perempuan dan Aksesori



Assalamualaikum : Moshi moshi .


Hai Mac !
Semoga bulan Mac ni lebih ceria dan makin rajin nak buat latihan ilmiah, tak lupa juga rajin siapkan assignment. Kena fokus lebih sikit semester akhir ni. Nanti dah takde waktu belajar dah, tunggu sambung master pulak. Yang tu tak tau bila la jawabnya, insyaAllah nak kerja dulu. Semoga dipermudahkan segalanya. Amin  :)


Bulan Mac, birthday boy la. Ermmmm .


Okey, continue dengan topik sebenar. Perempuan? Aksesori? Asal saya tak leh pejam mata bila tengok aksesori comel comel? Ke semua perempuan macam tu. Ke saya sorang. Heh !


Bila semua comel, tu yang beli. Membazir. Ish ish ish! Yang tu comel, yang ni comel, eh eh yang ni pun comel, nak beli yang ni jugak la. Waaaa rabun mata tengok ! Semua nak. Haruslah makan masa yang lama bila jumpa kedai yang jual aksesori cantik comel. Grrrrrr !

Hai Pinky :')
Tangkapan sewaktu cuti semester aritu. Ish ish -___-


Shopping. Sape tak suka, ye dak? Semua senyum kemain bila dapat shopping. Bila balik rumah, baru lah rasa menyesal beli benda yang tak berapa nak berfaedah sangat. Beli benda yang dah ada, saje nak semakkan bilik. Ish perempuan ni, bila nak rasa semua benda dah cukup. Hihihihi  .

Hai yellowyelly :')
Ke-pinkyan dah membawa kepada ke-yellowan plak dah -__-

Yang gegirl, korang jenis suka membeli aksesori tak? Jumpa yang cantik, memang zapppp terus beli. Ada tak yang jenis macam tu. Ngeeee. (^,^) Woooo cuak ! Tinggal beberapa bulan lagi nak habis belajar. Fighting ! No more korean drama, no more novel. Hurmmmm...


PrayforSabah. Semoga keadaan di sana baik baik je, Amin .




xoxo
kiss and big hug

13 comments:

hana hadi said...

bahaya ni.. kena beringat selalu. nampak ja eksesori terus pejam mata k..hehe

hana suka tengok aksesori pastu belek2 sebab comel tapi xsuka beli. lagipun hana xpakai aksesori. xminat..kalau beli membazir.

cha said...

perempuan dan pink tak dpt dipisahkan kan :D

Sinar Hidayah said...

Yeahhhh perempuan dan eksesori emang tak dapat dipisahkan lagi. Hihihi ><

red jambu said...

huhu dah tuhan cipta pompuan cam ni dah kan. so kite sume same je. xleh napak bnde2 ni,trus nak bli. so ttap kne bringat n brjimat cermat. ^^

the malay male said...

shopping tu best jika ada duit :-)

Zayani Zulkiffli said...

biasa la tu. nama pon perempuan.
dulu sy takde la obses sgt.
sejak kawan ngan budak prempuan yg lemah lembut ni, mendadak sgt ;p
*done follow here*

Nick Nashram said...

befday saya pun bulan march jugak :)

Hans said...

hohoho
wanita dan aksesori tak dapat dipisahkan :-)

J.Syazwana said...

now tengah gile kumpul head band.
hehehehe comel!

Cik Syida said...

handbag itu sangattttt cantik.. dia sekali dgn purse eh? hehehehe

anna alaui said...

i like shopping...perempuan dan shopping mcm komputer ngn keyboard..saling memrlukan..hahhaaha contoh takleh blah...

afzalsukasuki said...

beg dan purse tu sangat sedondon :) cantek!

oh tarahal la nak beli aksesori banyak mana pon janji pakai det sendiri :P

syakey said...

subang or kerongsang tu? comel sangat!

Related Posts with Thumbnails