Tuesday, April 2, 2013

Hai April


Assalamualaikum & moshi moshi   :)



Alhamdulillah. 
Alhamdulillah diberi peluang untuk bernafas lagi. Dah masuk bulan April, cepatnya masa berlalu pergi. Dalam 7 minggu dah untuk semester akhir ni, pejam celik pejam celik dah rasa cepat je. Tak lama dah nak masuk bulan Jun, tinggal dua bulan lagi. Thesis takde progress lagi ni, ayuh semangat nak belajar dan semangat buat kerja. Usaha gigih sikit untuk semester akhir ni.

comel sangat . *google

Setiap kali lepas solat, mesti doa pasal semoga diri ni lebih rajin, jangan malas-malas dan sentiasa berjaya serta dimurahkan rezeki. InsyaAllah   ('',)


Tinggal dua bulan lagi. 


InsyaAllah thesis dapat diteruskan dengan jayanya. Kena tunggu refresh otak dekat rumah dulu. Tak sabar nak balik hari Khamis ni. Bestnyaaaaaaaa. Khamis masa untuk drive dari Bangi sampai Kota Bharu. Semoga selamat sampai, tak sabar nak packing baju ni.


Hihihi. 


Semalam pun dah lepas satu exam, kemain lagi exam dapat open book. Soalan objektif, tapi soalan susah yang amat, memang kena rujuk buku betul la, dah la 60 soalan, masa yang diberi pun terhad gila. Tengok-tengok berpakat dengan member, dia cari jawapan untuk page tu, saya punya kat page ni, tu pun tak sempat sangat. Kalau tak buat macam tu, memang tak dapat jawab semua soalan la. Y__Y

*google


Meh nak share quotes baik punya, ni copypaste je. Heeee

" Bercintalah dengan pelajaran, bertunanglah dengan mengulangkaji, berkahwinlah dengan peperiksaan dan berbulan madulah dengan kejayaan "


Jom semangat untuk belajar, demi masa depan diri sendiri dan untuk keluarga :-)



xoxo
kiss and big hug

16 comments:

combi said...

tensen kot wat tesis..tp ble da abis..lega gilerrrr

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

All the best yeeee.. ena pun sedang bertarung dengan assignment, ngan examnya lagi.. huaaaaaaaaaaaaaaaa nak nangis rasanyaaaa

anna alaui said...

suka ayat tu...berbulan madu dgn kejayaan...hope u berjaya ye dear...

kem salam kat kg kite..:)

ELeEa said...

GOOD LUCK
semoga success sentiasa =)

Namee Roslan said...

bila stress ,paling best kalau dapat balik rumah kan. :D sanggup kamu drive sampai ke KB. jauh tuuu.hehe.tapi sebab boleh release stress,apa pun boleh redah kan. hehe

najihah sahami said...

Weewitty...2 bulan lg yunk. Bestnya....fighting okeyyyy.hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nice quotes....
All the best ye...moga di permudahkan segalanya....

e d r i n a . 피나 said...

goodluck sis sayangggs ^_^
lama tak lepak sini. rindu tetiba. eh? hehe.

ANISRAHIM said...

Ya Allah lawa giler tone dia, dan sy mmg berusaha ke arah itu tp masih belum berjaya :)

elyna mirsada said...

mmg cumel sgt hehe..istana daku(tetiba kn..^__^)

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

deq noor said...

good luck! perjuangan masih belum selesai jadi jangan putus asa ye... :)

Ain Dzaya said...

wah....kemain exam..open book...

Ain Dzaya said...

wah....kemain exam..open book...

ejaiphoto said...

mcm mane Exam.. blh buattt...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts with Thumbnails