Tuesday, December 25, 2012

Cuci Gambar Murah



Assalamualaikum ..


Hai awak! Hai awak awak! Hai awak awak awak!  *banyaknya awak.
Perubahan besar 'Pelangi chenta' kali ni, ada domain baru, ada baju baru, ada header baru. Biar tak smart pun, asal tak menyemak mata tuan dia. Warna warni rasa cam ceria je, rasa cam tenang jer nak baca entry.. Maaflah tuan blog ter-perasan lebih. 


Syoknya cuti. Kan lagi syok esok cuti jugak. *bukak company sendiri lah cikmek


Cuti cuti takde kerja lain, layan movie tu , movie ni, drama korea dari pagi sampai malam. Makan lah drama korea tu kalau rasa lapar nak tengok drama korea je. Nak makan korean food. Ada rezeki, nak try lahhhhh. Asyik terliur je. Slurpppppppppp.. (macam iklan plak). Oh yeah !


Merepek itu wajib. Terima kasih sudi baca. Senyum manis manis :')


Mana yang jenis suka cuci gambar tu, ada satu tempat tu boleh cuci gambar 4R hanya 30 sen sahaja. Sahaja! Walau cuci gambar hanya 3 keping. Hihi  Kira ok lah kan? Selalu 4R pun dalam 45 sen gitu. Dengar 45 sen macam ok ok lah kan. Tapi, bila nak cuci gambar dalam beratus-ratus, tak rasa mahal ke? Fikir jangan tak fikir. 


Kualiti gambar pun super okey. Takde cacat cela buat masa ni. Gambar yang dapat pun sama cam kita cuci gambar dekat kedai. Sebenarnya apa yang membebel dari tadi ni, saya cuci gambar melalui online. Semua dah online, tak payah nak pergi kedai lagi. Dan akhirnya tunggu gambar yang dipos dengan riangnya. Dalam 3 hingga 4 hari bekerja, tunggu posmen depan pagar rumah tau. Mesti tak sabar nak tengok gambar tu semua. Macam gambar lain kau dapat kan? Sebenarnya gambar yang kau dah habis tenung dah dalam laptop tu. Ish ishhh..


4R hanya 30 sen. 5R plak hanya 40 sen. Murah tak ? Hurmmmmmm. Kalau total RM35 ke atas, shipping adalah Fercuma. Eh, freeeeeeee :')


Nak cuci gambar, klik kat EOE Online. Senang kan? Semudah makan nasi. Hihi Bila dah semua online, duit pun senang senang je transfer. Bahaya shopping online ni. Hew hew hew (^___^)

Ni hanya sebahagian *abaikan angrybird. hihi :')

Yeayyyy dah berjaya masuk dalam album ;')

Hey hey tak puas tengok gambar sebab warnawarni :-)

Semua nak finkkkkkk . Heee -,-

Much love .


Ni tengah hitung kira nak beli novel melalui online plak. Banyaknyaaaaaaaaaaa duit. Duit mengalir macam air dah rasanya. Oh noooooo! Tak pergi merayap kat MPH, duit lesap jugak sebab transfer untuk shopping online. Molek molekkkkk!


Esok makan hati dengan menangis tak berlagu la duit takde. Makin mudah cara nak membeli, makin mudah duit jadi zero dalam akaun. Cobaan ! 


xoxo
kiss and big hug

15 comments:

Kuronofu91 said...

tebal nyer foto~~~

Poi Blogger said...

nice blog,, nice picture,, nice entry,, ehhehee

Zulfadli Munirah said...

best,best...^_^ tenQ...ira pon plan nk cuci bnyk nie...

sea_lavender said...

semua pink ^_^ ske2x
heee nice blog :)

✿A I N A A✿ said...

ena cuci gmbar sendiri je.. guna printer sendiri... lg jimat.. ngeeee btw, byknyaaaaaaaaa gambar dia.. kena beli album besau tu

Veelara Shamsyul said...

Hehe, tq for the info,...yeyyh,nk g cuci gak :-)

Rin's Blog said...

seru lah tampilan blog ni.....cantik propersional ...warna nya asik lembut menyenangkan. mampir di sini salam kenal cantik

J.Syazwana said...

meriahnya belog ! hehehe.

okey baru tau boleh cuci online. cam best je ! nak try lah nanti. hehe !

Deq's Qienz said...

wahh kite dah pon sejak guna digital cmera nih dah lama tak cuci pic..kalo cuci jenuh la..brlambak²,,huhuu

FnF Simple Life said...

wah3x... cantek2 gambar dia ye... hehe...anyway, takpe utk kenangan kan.

Tihara said...

bagus2..saya nak bookmark ni..thanks sharing :)

Iffah Afeefah said...

mkin ceria blog heee

beela izumi said...

wuahhhh....mau cuci jgk...asik tgk dlm lptop je...huhuhuhu

eZmALiZa said...

alaamak!! mcm best je ni...kite ade byk gambar nak dicuci.. kualiti gambar tu cantik tak dear? kot la pecah2 ke megapixel nyee...

dee said...

Murahnyaaaaaaaaaaaa.. mmg habis duit. sobssss

Related Posts with Thumbnails