Saturday, December 22, 2012

Halooooo domain baru



Assalamualaikum .


Lamanyaaaa tak hupdate entry, berkarat dah blog. Asyik tu je ayat bila update blog, dah memang betul, lama ya ampun tak hupdate. Terbusy gitu. Bajet busy katakan. Aigoooooo! Every weekend ada pergi sana, pergi sini. Tu yang tak sempat nak belai manje manje dengan 'pelangi chenta'. Hari ni pun terasa bermalas-malasan nak tukar header. Kasi lagi simple simple sudah. Tu pun rasa cam nak tukar lagi. Malas nak buka adobe photoshop lah. Best layan drama korea lagi. Hew hew hew  :')


Cara gelak terbaru ke wei duk 'Hew hew hew'  (^,^)


Yeayyyyyy alhamdulillah, 'pelangi chenta' dah bertukar menjadiiii hello kitty. Eh, silap la. Bukan hello kitty ataupun meowmeow, tapi hanya tukar domain je, ala macam tukar alamat rumah je pun. Dah banyak hari delay nak update pasal ni, maafkan saya ye. Terima kasih pada Nanie yang sudi ajak kita join untuk domain dot my yang free setahun ni. Terima kasih daun keladi, lain kali nak lagi. Hihihihi :')


Bulan Disember pun dah nak berakhir, tahun 2012 pun dah nak berakhir. Tak lama lagi dah masuk 2013, umur pun dah meningkat, ilmu kena meningkat jugak tu. InsyaAllah dengan izinNya, 2013 akan habis belajar dan konvo. Moga dimurahkan rezeki dan dapat kerja cepat-cepat. Amin   :-)


Dalam masa seminggu ni, rajinnyaaaaaaaaaaaaaa saya pergi 'Big bad wolf books' dekat Serdang. Dua kali kot pergi sana. Memang tak sangka, rakyat Malaysia masih lagi minat membaca, walaupun sekarang ni apa saja boleh di-google kan. Ramai sangat orang kat sana. Buku pun banyak, pening tengok banyak sangat. Akhirnya rembat 5 buah novel english je. Bila nak habis tak tau. Novel malay, rajin plak baca kan. Kena ubah sikap suka baca novel english plak. Fighting !

Sila baca ye cik Pelangi  :')

Internship pun dah tak lama nak berakhir, lagi 5 weeks to go. Semoga semuanya berjalan lancar la nanti. Report akhir tak sentuh apa-apa lagi. Yuran semester ni pun tak pergi bayar lagi, nak kena daftar subjek before 4 Jan ni. Tak sangka buka sem ni dah semester akhir. InsyaAllah, cepat-cepat habis belajar dan kerja. Masa untuk bantu family plak. 


Sampai sini coretan mengarut dari saya. Ada masa, datang mengarut lagi kat sini. Hihi . Terima kasih sudi singgah dan baca sampai habis. Have a nice day. 


Dear my sweetsour, good luck for your interview. I always be with you. Muahmuah. Much love :)


xoxo
kiss and big hug

19 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah mesti terhijut2 hehe..kita pun sama dah tukar gak..hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

done ikea :)

luqman zakaria said...

cakap pasal domain nih...2bulan lg sy dah nak kene buat byran kat netkl untuk domain..huhu~

MK Kimi said...

dot my tuuu..bravo!

I'll prefer my my current url..bcoz it's free

:)

Faizul Osman said...

sy pun pergi BBW... kalau ikutkan nafsu mmg nak kebas beli sampai 10 buah... tp, memandangkan bajet tgh suntuk beli lah setakat 3 buah dgn harga RM28... sy ni tak boleh nampak buku... kalau nmpk confirm beli...

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

shekechik bla la nk rajin beli novel2 english ni...padahal novel melayu pon malas nk bace sbnarnya..hihi

fifie said...

Fie boleh duduk dalam bookstor for hours without boring. Huhu Sobs sobs kenapa kelantan takde BBW. Kalau ada kan best

RedRose said...

domain exclusive nih... dot my. huhuhu. kalau pegi BBW memang giler khenn? xpuas 2 jam kot. mesti nak berjam2. but I'm not really into novel kinda book. I'm more into recipes and motivational. dah berumur lah katakan, hehe. goodluck with your study yeah..

dhiera said...

wahh... dot my!!
klo saya tak terhabis baca buku tu~

m0sHiE~ said...

wah2. bnyk nye novel. slamat membaca hewhew :)

m0sHiE~ said...

wah2. byk nye novel. slamat mbaca hewhew :)

A Girl Like You said...

i bought a lot of books like this, tp end up x baca lg until now, hihi!

Cik Syida said...

wah, selamat membaca!

PILOT LOVER said...

dengar kata buku novel english yg best2 hanya 8 ringgit je kan.. hurm best nyer... tak berkesempatan lah pergi sana,,huh

boni kacak said...

tahniah sebab dah berdomain sendiri.hehehehe...

amboih..sampai 5 buah novel.. english pulak tu..dasyat betul awak..hehehe

sea_lavender said...

wah banyak buku.. msti rajin membaca nie :) buku2 b.i plak tu.. bgus2 :)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah dasyat2 english tuuu

✿A I N A A✿ said...

wahh tahniah dah ada domain sendiri.. weweeet! hehehehe.. amboi suka baca novel ye??? u same like my sister but not me.. hahah ena x suka sgt bce novel ni.. kalau ena bace, novel BI je

Iffah Afeefah said...

knp x laskarpelangi.com?

tahniah papepon

welkam to da club

Related Posts with Thumbnails