Monday, November 19, 2012

Pelangi Ku



Assalamualaikum ..


Jommmmmm senyum manis-manis. Kurangkan gula dalam minuman, tambah gula dalam senyuman. Ek elehhhh kecoh la minah yang taip entry ni. Itu pun nak merepek, bajet orang rajin sangat nak baca entry kau. Mana yang sudi baca, terima kasihhhh la untuk awok. Berjuta juta terima kasih pada yang sudi komen, yang hanya singgah jenguk jenguk teratak blog merapu, terima kasih daun serai, asyik daun keladi je. Wahaha -_-

myDBK :') Muahmuah. 

Itu saya punya, itu awak punya  ;)

Rasa lama tak update je blog ni, seminggu tinggal kolej, jadi malam-malam bertemankan drama korea je, no more internet connection. Sekarang dah kembali di kolej, yeppi yeppi. Tapi, rindu nak tidur dengan mak saudara la fulakk, sebab before lelap, mesti sembang itu ini, gosip girls katakan. Hihihi  :-)


Tunggu feri sampai, untuk balik ke lumut  

Bawak kipas thepelangi sampai ke Pangkor. Hehe :')

Pulau pangkor 

Hujung minggu lepas, tiba-tiba DBK sampai ke Perak. Alolololo sanggup drive walau tak pernah drive sampai sana. Sorang-sorang plak tu, berdikari la sangat. Alhamdulillah selamat pergi dan pulang. Dalam masa yang pantas berputar, boleh plak sampai lagi sekali dekat Pulau Pangkor. 


''Tak payah la nak gatal mata sangat tengok mat saleh tu, saya jeles'' - dialog orang jeles sambil pandang tempat lain.


Hahaha (-,-)


Eh! Dah tak lama nak masuk 23 tahun, 22hb ni hari jadi kita. Alhamdulillah :')
Tahun depan dah 24? Oh noooo. Rasa macam cepatnya berlalu, tuptup dah habis SPM, sekarang dah jejakkan kaki di alam universiti. Anugerah terindah dariNya. Alhamdulillah..


xoxo
kiss and big hug

13 comments:

Stanza Qalbi said...

waa~ dah lame tak masuk blog nieh.. semakin berwarna warni nampaknya.. pegi pangkor ye..? seronoknya~ eyp pon baru pegi pangkor waktu raya aritu.. hee~ btw, selamat hari tua kak..! 3 hari lagi, then 2 hari lepas tu saya pulak.. ekekeke~ =P

hazanis said...

hye awak. semoga ceria selalu seperti mana warna pelangi yg ceria. :))

Semut Senyum said...

1. maaf : sebb lama tak singgah sini. nak taip entry pun jarang2 sekali.

2. rindu : nak jenguk semua gambar2 kat sini... saya mmg suke gmbar2 kt blog ni. cun!

3. SElamat membesar menjadi remaja yang bermaruah n berfikiran luas! =) dah masuk U kan.

✿A I N A A✿ said...

ena yg ade kat perak ni pun tak petnah pergi pangkor tu.. jeles oooo hahahah.. cantik gambar sis, awww

sea_lavender said...

lama tak singgah sini~~
masa berlalu dgn cepat.. huhu

Ain Dzaya said...

best nyee berjalan kat pangkor :))

Ain Dzaya said...

best nyee berjalan kat pangkor :))

boni kacak said...

dah 22 tahun? dah boleh kahwin dah tu..hahahaha :P

FnF Simple Life said...

wah...nak ucap hepi befday... awal sehari takpe kan

Tasha said...

sy pun 22,tp september...& thun dpn 25. XD


umur je,xde pe...hepi birthday awak.

EZAN IDMA said...

tak penah pegi pangkor :(

محمد رازيق said...

wah, syoknya bercuti. hehe sy thun depan masuk 25. hikhik. anyway hepi besday. moga dimurahkan rezeki.

Liyaa Mf said...

Ohh, birthday 22/11 ke? Happy belated birthday okeyyy! Sekejap je masa berlalu kan? Lagi beberapa hari je nak tambah usia baru -_-'

Related Posts with Thumbnails