Sunday, November 25, 2012

22112012 - Happy Birthday


Assalamualaikum .
Moshi - moshi  :-)


22112012, dah lepas beberapa hari dah kan. Anyway, happy birthday untuk diri sendiri. Alhamdulillah dah 23 tahun bernafas di dunia ni. Thanks mama abah, tanpa mereka, siapalah saya. Terima kasih banyak-banyak pada rakanrakan facebook yang wish, sampai penuh wall. Pada yang wish dekat fon, terimakasih banyakbanyak. Semoga korang semua dirahmati olehNya.

Alhamdulillah  :')
Thanks jadi orang yang paling awal wish :)

Birthday girl, malam 22/11 tu, kita pergi open table dekat 'Austin Steak House', area bangi ni je. Saje nak isi perut dengan western food dikala birthday girl. Hihi. Order 'chicken marryland' dengan 'chicken golden blue'. Nanti nak review kedai makan tu, actually baru pergi dua kali kat sana. Malam tu pergi dengan mak saudara kita, yang birthday dia 23/11, sehari je lepas birthday kita. Kiranya cam sambut togetherlah. Btw, kita belanja dia malam tu. Yummy yummy makan itu ini, lepas tu air buah gelas besar plak. Mana tak full tank? Hihi


Yummy :)

Malam 23/11 tu, mak saudara kita plak belanje kita makan. Apa ni main gilirgilir belanja. Malam tu kita bawak dia kat kedai satay UK (Satay urat keting), kedai ni dah direview dalam entry sebelum ni kan. Makan satay , lepas tu nasi putih bersama macam-macam lauk lagi. Full tank lagi. Heeeeee  :')


Cepatnya masa berlalu, dah duapuluhtiga tahun dah kita bernafas. Dulu zaman kecikcomel lagi, sambut birthday dengan family, mama belikan kek. Awwww rindu ! Ni dah jauh pada family, rasa sebak plak rindu mereka kat rumah. Love you so muchhhhh !


Adik plak duk wish cepatlah kawennnnnn. Amboi, kita belajar tak habis lagi ni, kawen tu kemudian la. Kasi tercapai cita-cita dulu yup. Tak menyabor nak ada abang ipar ke? Huahua.. Macam dia je nak kawen dulu, kakak dia sunyi sepi je pasal cinta. Adik-adik lagi advanced, gambar together lagi dekat facebook. Kakak dia mana ada camtu. Memalu ok.Hehehe :')

Ni hari jumaat lepas 23/11, pukul 7.32pm baru nak balik kolej dari Fujitsu 


Petang ni nak bawak DBK mandi snow lah. Lama gila dia tak mandi snow, asyik mandi hujan je. Kesian dah kotor sesangat. Nak kasi orang naik pun dah segan, berhabuk. Hihi Nanti nak beli perfume kereta lagi untuk DBK. Yeay, mesti wangi. Muahmuahmuah :)

Sampai sini dulu, terima kasih sudi baca. Have a nice day. Peace   :-)


xoxo
kiss and big hug


13 comments:

JIJI YU said...

kalo nak pm je..ehehe

Zaf98 said...

wahhh!!! happy birthday akak! semoga panjang umur murah rezeki! ^___^
nama satay tu kemain...UK~ rupanya, Urat Keting... xDD

fifie said...

Happy Birthday awak. may Allah bless you all times :)

Princess Nusy said...

hepy besday! moge pnjang umur dan dimurahkan rezeki.. =)

mimosa said...

hepi besday dear! (:

boni kacak said...

sempat lagi tak nak wish ni??? happy birthday ye awak..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila2..amin..

Wadi AR said...

semoga panjang umur dan murah rezeki

ELeEa said...

Happy belated birthday...=)

LuN@_aiDi said...

adekmanis! hepi belated birthday^____^
moga sume impian menjadi kenyataan:)

nanakimie said...

epy belated besday!huhu...da lama xmkn chicken cop.lg2 golden blue tu..sedapnya!nk try la restoran ni nt,nmpk cam sedapje:)

bobiedanbad said...

Slmt hari lahir :)

Chuu Muqhlis said...

Belated birthday!! Btw chuu penah pegi austin tu skali je wlaupon umah kt blkng tu je :P

zOeY zAu YaH said...

happy birthday.

Related Posts with Thumbnails