Thursday, November 29, 2012

Blog masakan punya cerita



Assalamualaikum ..


Kelip kelip mata, wink wink wink (^,^)
Ingat ni rancangan tv ke orang boleh nampak. Ishhhhh ! Membazir masa orang je baca pendahuluan entry. Dah cikgu ajar mesti ada pendahuluan, baru karangan super power. Hehehehe ..


Sejak akhir akhir ni ramaiiiiiiiii sangatttttttt datang bertenggek jenguk blog kita. Terima kasihhhhhhhh daun keladi (nampak tak kegembiraan diri ini). Hehehe.. Bukan gila glemer la uollsssss. Sebab kita dah lama sangat tak blogwalking, jadi berapa kerat je yang sudi singgah sini. Busy katakan (mata ke atas, tangan di bahu).


Keyword 'blog masakan', memang menjadi ter-hottttt la sekarang. Maybe ramai yang nak resepi yang best best, tu yang duk search pasal blog masakan. Oooyeahhhhh, aritu pernah up entry pasal blog masakan. Nanti nak share pasal blog masakan lain plak. Memang hari-hari sempat je uolsss I bukak entry blog masakan kat tempat praktikal. Hihihi (nampak benar dah rindu dapur....oh dapur)..


Yang lagi terkezut, Mat Gebu datang followwwwwww blog kita. Terharu maru. Aritu memang ada share blog 'Dunia tanpa sempadan'. Memang bila ada kesempatan, ada jugaklah sekerat dua hantar komen kat entry dia, tapi takde lah selalu sangat. Huhu (-,-)


Mana yang nak tau blog masakan yang best best. Tak menyesal punya kalau baca blog mereka. Resepi yang alahai, tengok gambar pun dah rasa lapar. Klik kat SINI eh. Thanksssss :')


Nak rest dulu, bila hari kerja, masa untuk rehat adalah sangat penting. Penat kot everyday balik kerja pukul 7 lebih, sampai kolej dekat pukul 8 lebih dah. Bukan senang nak senang kan ? Jadi, sabarrrrrrr :')

Babai, terima kasih ye awak sudi baca. Semoga dimurahkan rezeki. Amin.


Apa kena ni duk asyik repeat lagu 'Bila orang dah benci' by Saleem. Best kot, jiwang kejab. Tataaa..



xoxo
kiss and big hug

13 comments:

Syazwan Che Deraman said...

hehe..blog masakan.

lama wan tak singgah sini.
wan takleh tengok makanan sedap sedap ni..mudah terliur,pastu nak gi cari la.

fifie said...

Perghhh ramai betul viewer awak, kalau fie mampu cecah seratus tu pun senyum sampai ke telinga. Hehe

hafiz hafizol said...

nak wat gak la entri pasal blog masakan satgi. haha =p

dhiera said...

newly wed kn rmi skang. dorg kot cri blog masakan

Iffah Afeefah said...

pasni makin rajinla memasak kan

Namee Roslan said...

mat gebu memang sangat best ! dah la recipe dia semua best !! :D salah sorang blogger hebat yg awesome dan humble je dia.

boni kacak said...

pergh..banyak betul keyword tu masuk..hehehehe

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Semut Senyum said...

saya mmg suka lepak sini... kalau lapang2 saya mai la jenguk sini.. ehhehe....

nanti buat banyak2 entry masakan yea...

Hafizin Jamil said...

ada bakat tersembunyi nak jadi chef blogger ni..haha

Inspektor Azim said...

Menarik post ni, jom ke blog sy jgk ye
Tak Mungkin Benar

Liyaa Mf said...

Salunya nak carik resepi just taep nama masakan tu then terus cari drpd yg google bagi. Tak penah pulak search belog masakan. Tp rasanya camtu lagi byk tahu jenis masakan kut kan? Hehehe

krunch2sa said...

blog masakan ni membahayakan...lagi2 time perot lapo XD

Related Posts with Thumbnails